Limpi Član 21.07.2011 #31 ado_d je napisao(la): GTI FAN je napisao(la): Dok je moja sacmara 12ka iza vrata ne bojim se ni Chaka Norisa a kamoli njih. Kliknite za proširenje... Znaci ti ces da se branis sacmarom? :lol::lol: Kliknite za proširenje... :lol: :lol: coek ce im fino ponudit cmara
ado_d je napisao(la): GTI FAN je napisao(la): Dok je moja sacmara 12ka iza vrata ne bojim se ni Chaka Norisa a kamoli njih. Kliknite za proširenje... Znaci ti ces da se branis sacmarom? :lol::lol: Kliknite za proširenje... :lol: :lol: coek ce im fino ponudit cmara
GTI FAN Član 21.07.2011 #34 Limpi je napisao(la): ado_d je napisao(la): GTI FAN je napisao(la): Dok je moja sacmara 12ka iza vrata ne bojim se ni Chaka Norisa a kamoli njih. Kliknite za proširenje... Znaci ti ces da se branis sacmarom? :lol::lol: Kliknite za proširenje... :lol: :lol: coek ce im fino ponudit cmara Kliknite za proširenje... Sa cmarom kalibra 12 :lol::lol::lol: e dobro ste me jamili za brava
Limpi je napisao(la): ado_d je napisao(la): GTI FAN je napisao(la): Dok je moja sacmara 12ka iza vrata ne bojim se ni Chaka Norisa a kamoli njih. Kliknite za proširenje... Znaci ti ces da se branis sacmarom? :lol::lol: Kliknite za proširenje... :lol: :lol: coek ce im fino ponudit cmara Kliknite za proširenje... Sa cmarom kalibra 12 :lol::lol::lol: e dobro ste me jamili za brava