Član
Nakon dugo razmisljanja odlucio sam i ovde da temu otvorim. Znaci radi se o cordobi sx ili coupe auto je 1999. Godiste zadnja serija ovog modela. Poseduje evolution spojlere, ugradjene xenone i h&r crvene opruge, klesta ofarbana i plastificirana u crveno crno nebo, seatove crvene pojaseve, sjedista tapacirana u gti fazonu, dvd u suncobranu suvozacevom, elektricne podizače i el retrovizore, klimu. Lakiran je prosle godine u 6 mjesecu komplet i motor radjen komplet. Od kako sam ga kupio promenio sam korpu, lamelu, dihtung glave, dihtung poklopca, ocistio turbinu, uradio osvetljenje nogu i jos dosta stvari. U planu je bilo da ga prodam radi faxa i obaveza ali mi se i ne prodaje jer je unikatno i retko auto. Ko je iz Banja Luke zna auto sigurno. Naručeni su xenoni za dugo, parking senzori neke zanimljive naljepnice od clana Keera. Od bitnijih stvari imam kad se vratim kuci da kupim dve zimske petneske nove i vodenu pumpu da zamjenim. Auto je cipovano u ATM u Banja Luci i fabricki afn sad ima sa kn filterom i tim cipom oko 140ks al polako skupljam finansije da uzmem turbo od pumpa dizna motora 96kw i dizne od t4 2.5 kombija 0.216 i interkuler od megana dci i na remap al to ako auto ostane kod mene.
Slika sa bivšim gtiom
Slika sa bivšim gtiom
Poslednja izmena: