GreenDevil je napisao(la):da ne ides mozda u Trnovce da radis s drugom hehehehe
bitna je 40 nije bitno gdje
GreenDevil je napisao(la):da ne ides mozda u Trnovce da radis s drugom hehehehe
zuka_ je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):da ne ides mozda u Trnovce da radis s drugom hehehehe
bitna je 40 nije bitno gdjeal ne idem vise,to sam isao koji put jbg udaram pecete i tako to da uzmem pare.Trebam ja jos da jedem hljeba da bi tamo radio kako treba
hehe
Nikad obuka u Sarajevu nije bila duza od 7 dana...edo_benz je napisao(la):kod mene otac to obavlja vec 6godina,tad je isao u sarajevo na obuku par mjeseci i izaslo ga oko 1200kemica
Mislim da ti to nije toliko bitno, koliko znam odbije se od visine odbije 100 sa mogucim ostojanjima +/-10kgGot2b je napisao(la):dobro te je zela pitao za kilazu....
i to ces derati na ljekarskom...
vaganje + visina = .....
ako imas previse kila vratice te
Za sve je polaganje u Sa i traje 7 dana.A u nas nista nije kako treba u ovoj drzavi pa tako ni ta obuka:icon_mad:Mrva je napisao(la):Nikad obuka u Sarajevu nije bila duza od 7 dana...edo_benz je napisao(la):kod mene otac to obavlja vec 6godina,tad je isao u sarajevo na obuku par mjeseci i izaslo ga oko 1200kemica
Mislim da ti to nije toliko bitno, koliko znam odbije se od visine odbije 100 sa mogucim ostojanjima +/-10kgGot2b je napisao(la):dobro te je zela pitao za kilazu....
vaganje + visina = .....
...jedino ako si visok 6 metara a imas 50 kg et problema
Obuka ti traje 7 dana (Sarajevo), za Tuzlu neznam jer za svaki kanton drugi zakon vrijedi. U Sa se ljudi vec odavno bore sa tim da obuku produze bar 3 mj a mozda i 6. Jer za 7 pisljivi dana ti moras da naucis milion zakona, rasklapanje oruzija, pucanje.. ma haus
Ako mislis da je sa oruzjem najlakse to zaboravi.. ja sam fala Bogu odavno imao priliku da baratam sa oruzjem al kad sam gore dosao kaubojaca svakakvi.. koda su iz crtani filmova
To je zadnji posao koji ja bi radio da imam izbora![]()
Prilikom obuke potrebno je samo da budes miran na predavanjima i da ih saslusas. Nemoj glumiti "mangupa" i nemoj doci na ispit kao totalna neznalica i to ti je haman zagarantovan prolaz.zuka_ je napisao(la):Za sve je polaganje u Sa i traje 7 dana.A u nas nista nije kako treba u ovoj drzavi pa tako ni ta obuka:icon_mad:
Imas neka iskustva da nam napises sta je dobro/lose?
GreenDevil-nema sad je sve pod kontrolom kako su dosli ovi nasibude nesto sitno al se brzo rijesi
ZAnimljivo je kako sve nasi momci rade na drugim opstinama
![]()
Sandro je napisao(la):a što se tiče smještaja, ako nemaš nikog u Sarajevu nemoj se brinuti jer preko puta akademije ima kuća-motel, uglavnom imaju apartmani
Nema vise smjestaja na Vracama, to je bilo nekadGot2b je napisao(la):Ima smjestaj gore na akademiji...
420KM sa smjestajem i hranom..
320 bez smjestaja i hrane
Got2b je napisao(la):dobro te je zela pitao za kilazu....
vaganje + visina = .....
semma je napisao(la):Got2b je napisao(la):dobro te je zela pitao za kilazu....
vaganje + visina = .....
a koliko je to previse kila??
semma je napisao(la):Got2b je napisao(la):dobro te je zela pitao za kilazu....
vaganje + visina = .....
a koliko je to previse kila??