Jel ti mrsko da provjeris sa njim je li ima ovu sa oznakom AL na kraju sto meni treba.. pa mi javni samo i cijenu, nije frka naletio bi svakako da popijemo picenoke ako hoces naleti jedan dan drug drzi otpad ima dizni koliko hoces vjerovatno ima i tu sto tebi odgovara
nisam odavno ulazio na forum navraticu jedan dan kod njega pa cu provjeriti pa ti javimJel ti mrsko da provjeris sa njim je li ima ovu sa oznakom AL na kraju sto meni treba.. pa mi javni samo i cijenu, nije frka naletio bi svakako da popijemo pice
eh super, hvala ti !provjericu ti, a da te usput pitam znas li gdje u sarajevu mogu naci renco sprejeva, kod nas ih je bilo na svakom koraku sad nigdje
Joj druze ne da mi se sa ovim puhaljkama nikako a bas sam se zainatio da ih uzmem.. svidja mi se ovaj detalj bas bas.. pa eto ako ti opet nalete javni mi molim te..a jbt kako lijepo ovaj leon izgleda unutra
a keno bio si mi naumi prije nekih 20 dana, imao sam a3 i bile te puhaljke , i ja ti kontao javit ,al dođe brzo musterija i otjera auto.