Legend
Evo da i ja svoju "novu" vozilicu predstavim, nakon sto sam prodao golfa jako tesko sam se odlucio sta kupit, sta bi moglo zamjenit "njega", jer sam ja jedan od onih bolesnika koji se emotivno vezu za auto.. i tako nakon par dana razmisljanja (i mjeseci prije toga dok je jos golf bio kod mene u vlasnistvu) odlucim da uzmem auto iz naslova, dakle seat leon cupra4 tdi (sve i ) , 2001 godina, 190k na satu, 150ks TDI - ARL oznaka motora , 4x4 .. jako dobro ocuvaj sa nekom solidnom opremicom .. ugl da ne duljim, evo par slika..
Buduci da se samo vozam, nisam ga stigao slikati posto je i vrijeme ovih dana nekakvo blaaah :icon_rolleyes: ugl evo slika sa pika
ugl svjesno sam uzeo auto u koje ja necu morat stavljat dodatnu opremu bla bla bla kao st oje to bilo na golfu od nule znaci, ovo je dobra baza, bit ce radova ali otom potom za sada srediti par sitnica i uzivati..
btw juce sam uzeo zimske gume 205 50 17 i spreman je za zimu
[/color]
Buduci da se samo vozam, nisam ga stigao slikati posto je i vrijeme ovih dana nekakvo blaaah :icon_rolleyes: ugl evo slika sa pika
ugl svjesno sam uzeo auto u koje ja necu morat stavljat dodatnu opremu bla bla bla kao st oje to bilo na golfu od nule znaci, ovo je dobra baza, bit ce radova ali otom potom za sada srediti par sitnica i uzivati..
btw juce sam uzeo zimske gume 205 50 17 i spreman je za zimu