6 je ekonomicna pogotovo kad drekne plivajuci...74kW ga nema...najveci trosak je veliki servis
Jesi li ti siguran da 74 kw nema plivajuci??? Mislim da to nije tacno, ali neka neko strucan to potvrdi.
Uglavnom, vozio sam Ibizu sa 66KW, jedno vrijeme, nema sta, sasvim dovoljno snage za taj auto, i onu sa 74 KW, a ta vjerujem da ce letiti. Uglavnom, opsti utisak za taj auto, plastika unutra prilicno losa i tapacirunzi, tj.odljepljuje se tkanina sa tapacirunga sa vrata, a plastike lako pucaju, pogotovu ruckice na vratima za otvaranje, one su najtrazenija roba na PIK-u i oglasima za Ibizu, mali strasno gepek, i ako je sa 2 vrata, i imas porodicu, smucice ti se, kao i meni i zbog toga sam je prodao. Dobre strane su im motori i sve ostalo sto dolazi od VW, i ako imas malo "slifa" nece biti skupa za odrzavanje, ustvari kao i VW (tj. kad kupujes dijelove, prvo provjeris koji je to dio od VW pa odes da kupis, trazis od VW jer kad kazes za Seata, oderu te, barem malo). A sto se tice 6 brzina, mi u BiH nemamo puta ni za 5-tu...