Fele Putovanja.ba Administrator 10.03.2009 #1.036 RE: Seat ibiza projekt by IGY konacno ofarbana + novi detalj jeste nafilovali spamom temu, jedva slike nadjoh
RE: Seat ibiza projekt by IGY konacno ofarbana + novi detalj jeste nafilovali spamom temu, jedva slike nadjoh
tibor987 Član 10.03.2009 #1.037 RE: Seat ibiza projekt by IGY konacno ofarbana + novi detalj Mislim da bi roza jedna crta preko desnog boka super izgledala
RE: Seat ibiza projekt by IGY konacno ofarbana + novi detalj Mislim da bi roza jedna crta preko desnog boka super izgledala
ersan_sa Član 10.03.2009 #1.038 RE: Seat ibiza projekt by IGY konacno ofarbana + novi detalj slazem se sa tobom tibore
black_devil Član 10.03.2009 #1.039 RE: Seat ibiza projekt by IGY konacno ofarbana + novi detalj igy hoces mi dati krug sa ibizom,kad je zavrsis?
RE: Seat ibiza projekt by IGY konacno ofarbana + novi detalj igy hoces mi dati krug sa ibizom,kad je zavrsis?
Djulba No 2 Član 10.03.2009 #1.040 RE: Seat ibiza projekt by IGY konacno ofarbana + novi detalj Ma ne znam ali onaj dio kod suvozaca mi je preruzno dizajniran...barem meni...:icon_rolleyes: A inace jedva cekam da je vidim kad bude finito!!!
RE: Seat ibiza projekt by IGY konacno ofarbana + novi detalj Ma ne znam ali onaj dio kod suvozaca mi je preruzno dizajniran...barem meni...:icon_rolleyes: A inace jedva cekam da je vidim kad bude finito!!!
IGY Član 10.03.2009 #1.041 RE: Seat ibiza projekt by IGY konacno ofarbana + novi detalj tibore i ersane mene ste nasli prcati :lol: nema nikakvih ciza pogotovo ne tih gay ciza
RE: Seat ibiza projekt by IGY konacno ofarbana + novi detalj tibore i ersane mene ste nasli prcati :lol: nema nikakvih ciza pogotovo ne tih gay ciza
baya Član 10.03.2009 #1.042 RE: Seat ibiza projekt by IGY konacno ofarbana + novi detalj Mozda su mislili da ces na taj nacin osim cura privuci i ove "tramvaj"sexualce
RE: Seat ibiza projekt by IGY konacno ofarbana + novi detalj Mozda su mislili da ces na taj nacin osim cura privuci i ove "tramvaj"sexualce
.nOKe Legend 10.03.2009 #1.043 RE: Seat ibiza projekt by IGY konacno ofarbana + novi detalj ovo je dobro samo fikni auspuh skroz.. tj rore, i zatvori nazad karambolku da se rore ne vide, i bit ce sex ..
RE: Seat ibiza projekt by IGY konacno ofarbana + novi detalj ovo je dobro samo fikni auspuh skroz.. tj rore, i zatvori nazad karambolku da se rore ne vide, i bit ce sex ..
JD. Član 10.03.2009 #1.044 RE: Seat ibiza projekt by IGY konacno ofarbana + novi detalj ma neka rora, al neke ciste , ove pocrnile isto da je dizel:lol:
RE: Seat ibiza projekt by IGY konacno ofarbana + novi detalj ma neka rora, al neke ciste , ove pocrnile isto da je dizel:lol:
jaha Član 10.03.2009 #1.045 RE: Seat ibiza projekt by IGY konacno ofarbana + novi detalj Extra je ispalo,moje cestitke samo nastavi tako.........predobro je boja legla............
RE: Seat ibiza projekt by IGY konacno ofarbana + novi detalj Extra je ispalo,moje cestitke samo nastavi tako.........predobro je boja legla............
Toncy Član 10.03.2009 #1.046 RE: Seat ibiza projekt by IGY konacno ofarbana + novi detalj IGY ovo je preeeeedobrooo ispalo Svaka cast
RE: Seat ibiza projekt by IGY konacno ofarbana + novi detalj IGY ovo je preeeeedobrooo ispalo Svaka cast
tibor987 Član 10.03.2009 #1.047 RE: Seat ibiza projekt by IGY konacno ofarbana + novi detalj IGY je napisao(la): tibore i ersane mene ste nasli prcati :lol: nema nikakvih ciza pogotovo ne tih gay ciza Kliknite za proširenje... al ono...smatram da auto treba odraziti vlasnikovu osobnost :lol::lol:
RE: Seat ibiza projekt by IGY konacno ofarbana + novi detalj IGY je napisao(la): tibore i ersane mene ste nasli prcati :lol: nema nikakvih ciza pogotovo ne tih gay ciza Kliknite za proširenje... al ono...smatram da auto treba odraziti vlasnikovu osobnost :lol::lol:
Bekir_SA Član 10.03.2009 #1.048 RE: Seat ibiza projekt by IGY konacno ofarbana + novi detalj e super samo zatamni i motor u baci i vrh
RE: Seat ibiza projekt by IGY konacno ofarbana + novi detalj e super samo zatamni i motor u baci i vrh
Dottore Član 11.03.2009 #1.049 RE: Seat ibiza projekt by IGY konacno ofarbana + novi detalj IGY je napisao(la): tibore i ersane mene ste nasli prcati :lol: nema nikakvih ciza pogotovo ne tih gay ciza Kliknite za proširenje... :lol: Gau IbizzA
RE: Seat ibiza projekt by IGY konacno ofarbana + novi detalj IGY je napisao(la): tibore i ersane mene ste nasli prcati :lol: nema nikakvih ciza pogotovo ne tih gay ciza Kliknite za proširenje... :lol: Gau IbizzA
tibor987 Član 11.03.2009 #1.050 RE: Seat ibiza projekt by IGY konacno ofarbana + novi detalj Gayizza :lol: