SAW series

SAW series

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Legend
pozdrav
ne znam koliko ste upuceni, u ovom serijalu filmova
1,2,3,4,5 i sada 6 dio..
premijera je 31.10 u cinema cityu

sta opcenito mislite o filmu ?

eo jedan trailer..

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/77i5GtfhpPo&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/77i5GtfhpPo&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

za one koji ne znaju o cemu se radi
eo kratko objasnjenje..

saw1
http://hr.wikipedia.org/wiki/Slagalica_strave

saw 2

http://hr.wikipedia.org/wiki/Slagalica_strave

saw3
http://hr.wikipedia.org/wiki/Slagalica_strave_III

saw4
http://hr.wikipedia.org/wiki/Slagalica_strave_IV

saw5
http://hr.wikipedia.org/wiki/Slagalica_strave_V
 
Početnik
ja sam bas juche skinuo 1,2 i 3 dio, a pregledao samo prvi kojim sam ujedno i odusevljen, jedva cekam jos slobodnog vremena da i ova 2 mogu pregledati pa da ostale nastavke skidam. Film je sve u svemu po mom misljenju vrijedan gledanja itekako.

edit: evo ako jos neko do sada nije gledao, film moze skinuti na OVOM linku.
 
Član
YES!!!!! Pratio od 1vog dijela pa evo nadam se i sesti, hoce li bit i u nedelju premijera navece oko 8? Pronasao sam stranicu, idem vidjet imal u nedelju :D
 
Član
Nešto najbolje što sam ikada gledao, ima moju preporuku, svih pet djelova je nevjerovatno dobro, nesumljam da će i 6. biti drama dobar.
 
Član
film je predobar najbolji mi je dio kada ona upadne u rupu sa inekcijama, mislim da je to drugi... ali svi djelovi su prejaki to je naj morbidniji film sto sam gledao;)
 
Član
Gledao sve djelove i sa velikim zanimanjem iscekujem 6 dio, koji cu ipak mislim odgledati kod kuce...
ne znam bas bil moje srce podnjelo amosferu ovog filma u kinu, iako ni jedan dio nije nesto aman-zaman strasljiv.
 
Legend
ja sam 1,2,3,4 gledao kuci, 5 u kinu, i mogu reci da je sasvim drukcije kad gledas film u kinu, gdje se svaki detalj cuje, mislim da je ovo pravi film za kina !!!

6ica nema neku "specijalnu pricu" citao sam malo i scenarij.. ali ocekujem da ce ipak biti jako dobar film.. imaju dobre glumce, dobar budzet, tako da ne mogu fulat nikako..

izgleda da ce se 6 dio svodit na dr gordona (covjek koji je u 1 dijelu presjekao sebi nogu i pobjegao, svi su mislili da je mrtav, medjutim on je taj koji sve vrijeme izmislja slagalicu..)
 
Prvim sam bio odusevljen,drugi mi je prilicno sranje,treci nije los,a cetvrti sam samo zapoceo i nije mi se dalo do kraja gledat,odgledat cu jednom,premda kako sam stariji ti mi filmovi gube smisao :icon_biggrin:

I noke supcino jedna zbog tog "spoilera" u zadnjem pasosu :p Sjeba mi sad gledanje ostalih dijelova ,ccc :D
 
Legend
eeee
ovo je samo za one koji su gledali sve :p
al eto kad budes gledao 4 i 5 dio, pogledaj malo lika sa maskom od svinje, kako "sepa" tj vuce svoju desnu nogu (koju je dr gordon sebi odsjekao) :D
 

Sky

Član
extra film, gledao svi 5 dijelova i trenutno skidam i 6. dio, mada mi nesto sporo ide, al jbg docekat cu :cool:
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top