Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
http://www.pik.ba/artikal/3188050/honda-civic/ radi se o ovoj hondi stanje mi se cini ok motor 1.5 16v moze li mi neko tacnije reci kakvo je auto uopsteno kvarovi,mane...
hvala unaprijed
Mane: limarija( pragovi i rubovi) al vidim da je ova u dobrom stanju sto se toga tice, motor perfekcija-sa tim neces imati problema, vjesanje odlicno auto je nevidjeno stabilno i upravljivo,odlican i mjenjac sa preciznim i kratkim hodovima,ako te jos sta interesuje pitaj.
Prije svega, niko nije vidovita Džemila pa da na osnovu (starijih) fotografija procjenjuje stanje vozila a kao što rekoh, izgleda da su fotografije starije jer na slici instrument table, na satu je cca. 207.000km a navedeno je 260.000km?!
Generalno govoreći za ovaj model...(to je već nešto drugo)...vladica85 ti je sve rekao a ja bih samo dodao da budeš oprezan jer ako je u dobrom stanju, nakon nekog vremena mogao bi se "navući" na znak "H" i onda ti nema pomoći!
e hvala vam a kontam si ovo uzeti pa uloziti jos 3-4 milje felge,ofarbati,gevinde malo tuninga,muziku neku nabaciti ostavio bi seriski izgled
hvala vam poz