evo ovako necu nista pametovat nego cu te lijepo uputit za sve a ja cu rec sto znam, kod mene u kolima svira pioneer, prezadovoljan sam, za moje potrebe je i vise nego dovoljno ovo sto imam, pioneer je se toliko puta dokazo da je spram ulozeno/dobiveno definitivno best buy da nema ama bas nikakve potrebe da se ista prica o njemu, sony je jedan veliki no no, al ako mozes malo vise se protegnut tu su oni famozni alpine type R-ovi koje mnogi kuju u zvijezde .... mada s obzirom da se tolko ne razumijem u alpine, hifonics i ostale, imas muhu on ti moze objasnit kakvi su alpine, dls i esx, bekir je koristio dosta kenwood-ove woofere, mislim da bi on mogo pomoc oko tih, a sto se hifonics-a tice, alden ima neke hifonicse, moze ti on rec kakvi su, antares takodje mislim da bi tu mogo dat koju pametnu s obzirom da ih je i on koristio .... takodje sto edoze kaze, imas kod armina i damira finih woofera, ima jedan sto je meni malo zapo za oko mislim da se zove stelth, ima 500W rms i komplet kromiranu pozadinu zvucnika, ako malo pucas na styling, nebi ti ni to bilo lose da uzmes .... eto toliko od mene .... pozzz
P.S. damir me malo preteko