Savjet za šalt teblo Mk2??

Savjet za šalt teblo Mk2??

Član
Poz, ljudi pošto trenutno odmaraj a uzeo sma novo šalt teblo ispravnije od mog planiram ga zamjeniti na mojoj dvici....E sad neko iskusan d ami kaže jel se može zamjeniti i staviti drugo da to sve legne kako treba da se ne skida auspuh d aznam šta mi je čini i koliko tu posla ima??'Hvala unaprijed..pozzz:cool:
 
Najbolje bi ti bilo na kanal ili lift da ideš, skini auspuh lakše ćeš izvući, zatim lim iznad auspuha, pa od od mjenjača odvoji šaltere oprezno jer ako šta pokriviš nećeš poslije šaltati :D u kabini skidaš konzolu i čini mi se četiri 10-ke/12ke koje drže šalteber, jedan nosač imaš na toj šipki što ide prema mjenjaču koju drže dva vijka i vadi vani.

P.S podmaži svoj dobro šalteber i ubaci, i to ti je sva priča. ;)
 
Član
Ma konto sma da se ne mora auspuh skidati...a imam ja kanal u svojoj garaži i sav alata, nego smao se raspitujem prije nego počnem raditi.....znači mora se auspuh skidati.....???:cool:
 
Ako hoćeš to čisto da napraviš a da se ne nerviraš slini ga, odvojiš na izduvnoj i samo ga s gumica makni, ;)
 
Član
Ma ništa onda ću morati tako jbg.......mada je kod mene izduvna na šarafima samo da čitavi ostanu... hvala ti drug na savjetima....pozzzzz:cool:
 
Ako budeš imao prilike zagrij ih da ti ne puknu, ili skini gdje ti je lakše da ne puknu, zna to pravo frku napraviti. sretno i javi jesi riješio. ;)
 
ma nema te cega biti strah... ako pukne na izduvnoj grani na glavi, lahko je brezon zamijenuti... a ako pukne dole na flansi, odes kod tokara i izvije ti je za 5 min i onda stavis klasicni saraf... najgore je kad nece da pukne a nemozes ga odaviti.... sve se da napraviti ;)
 
Član
M zanam ja sve se može napraviti al reko da skinem to i zamjenim da i ja nešto uradim da ne moram onda majstoru voziti...ha ya....,,Mogu ja odvući sad i nek pravi on sve....o tome se radi...pozzzz:cool:
 
Član
mislis da ne platis e to je kod tebe benzinac a mozda je 1.3 cim kazes da je auspuh na sarafe.
 
Član
HHHhh nije da ne platim nego što sma svaki posao poslije "majstora" morao raditi, a izvudna je od mk3 1,9 td org ide na 4 šarafa i 4 berzona.......Imao si izgleda teško odrastanje momak...lp:cool:
 
Top