Član
kolika je razlika u cijeni pojacala 1x500 i 2x500 na 4 ohma? posto imam dvije velike bas kutije, 18" u njima pa se mislim dal da kupim pojacalo samo za jedno il?? unaprijed hvala za savjete 
sandi_azra je napisao(la):kolko imaju RMS-a te tvoje 18-ke ? pa cemo ti reci kakvo pojacalo da trazis:icon_question:
sandi_azra je napisao(la):pa ako je taj woofer 4 ohma uzmes neko pojacalo koje ima makar isto 500 il vise rmsa na 4 ohma ..samo sto je to malo skupo i nema ih puno polovni vidi sa ovim momcima iz tuzle damirom i arminom nek ti sta zbave al moraces makar 250 marki pljunit za fino pojacalo da to ide kako treba .![]()
0g1 je napisao(la):sandi_azra je napisao(la):pa ako je taj woofer 4 ohma uzmes neko pojacalo koje ima makar isto 500 il vise rmsa na 4 ohma ..samo sto je to malo skupo i nema ih puno polovni vidi sa ovim momcima iz tuzle damirom i arminom nek ti sta zbave al moraces makar 250 marki pljunit za fino pojacalo da to ide kako treba .![]()
imam ti ja pojacalo 1x600 rms a na 4 oma
Tako je vjerojatno ide na 6 ili 8omha,a i da je na 4 ipak su to dva komada i treba bruka para za amp koji bi gurao ta dva komada.... Stoga rijesi se toga i kupi kakvu 12-ku sto ti edo rece...edoze je napisao(la):zar te kucne kutije nisu najcesce 6 il 8 ohma?a bolje prodaj to i kupi sebi auto woofer,mozes 2 12-ke sa 400-500RMS-a kupit i glavni si
a lakse ces i naci pojacalo za nizi otpor
mali_nidjo je napisao(la):ma ne bi je prodavao, posto imam vamo jos zvucnika,a kad pustim 500 w u njeg ima stvarno mocan, jak zvuk.. pa sam to kontao..
0g1 je napisao(la):sandi_azra je napisao(la):pa ako je taj woofer 4 ohma uzmes neko pojacalo koje ima makar isto 500 il vise rmsa na 4 ohma ..samo sto je to malo skupo i nema ih puno polovni vidi sa ovim momcima iz tuzle damirom i arminom nek ti sta zbave al moraces makar 250 marki pljunit za fino pojacalo da to ide kako treba .![]()
imam ti ja pojacalo 1x600 rms a na 4 oma
jel to premošteno (bridge) ili baš mono pojacalo?