Član
To sam zaboravio reci, ja ipak moj auto odrzavam maksimalno.A po selu?
Trebas naglasak staviti na ISPRAVAN Pezo 1.6 16v
To sam zaboravio reci, ja ipak moj auto odrzavam maksimalno.A po selu?
Trebas naglasak staviti na ISPRAVAN Pezo 1.6 16v
Ma nije problem sto trosi,svaki ce potrositi po gradu samo mi se nekupuje auto koje nepoznajem. Pa zar 1.2 ili 1.4 motori po gradu vise trose od 1.6 ili 1.9? To je dnevno 10-20 kilometara iskljucivo gradske pete brzine garant nece vidjeti, sa posla na posao nista vise.
Jel koji ima lanac ili zupcasti zbog velikog servisa
Ja boga mi ne znam kakvog si ti to vozio clia. Ja imam 1.2 16v niti trosi putno niti je specijalno lijen sa klimom. Prosli mjesec isao na more sa njiim prosjecna potrosnja 4.5/100km, 4 odrasle osobe u njemu i prtljag sa klimom upaljenom od paljenja do gasenja. Ako vozis hibrida onda je ovo puno, ali posto ne vozis ja ne znam u cemu je problemOd clio benzin 1.2 bjezi...trosi kao neki jak auto...a pod klimom jedva ide. To pricam iz prve ruke!
1.2 8v i 1.2 16v su nebo i zemlja.Ja boga mi ne znam kakvog si ti to vozio clia. Ja imam 1.2 16v niti trosi putno niti je specijalno lijen sa klimom. Prosli mjesec isao na more sa njiim prosjecna potrosnja 4.5/100km, 4 odrasle osobe u njemu i prtljag sa klimom upaljenom od paljenja do gasenja. Ako vozis hibrida onda je ovo puno, ali posto ne vozis ja ne znam u cemu je problem
Pricas za puno ?Ja vozim 1.6 16v i ne troši puno a ide,ne ureko se
Kako covjek uleti klizeći i podize temu za 1000000000 mjesta!!!!O cem oni raspravljaju:
za 3000 uzmes golfa 2 1,6dizel i goni otovrena, zatvorena, guzva, uzastranu, nizastranu. 4,5litra
1.2 8vJa boga mi ne znam kakvog si ti to vozio clia. Ja imam 1.2 16v niti trosi putno niti je specijalno lijen sa klimom. Prosli mjesec isao na more sa njiim prosjecna potrosnja 4.5/100km, 4 odrasle osobe u njemu i prtljag sa klimom upaljenom od paljenja do gasenja. Ako vozis hibrida onda je ovo puno, ali posto ne vozis ja ne znam u cemu je problem
Svaka ti je zlatnaTrosi 4.5l al na 50 km