savjet u vezi golfa 2(trese se)

savjet u vezi golfa 2(trese se)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Imam golfa 2 1,3B..Ako moze neko da mi pomogne, imam problem trese mi auto(ne puno,ali se osjeti) pri brzini od 60-70km..sumnjam na alu felge(14-ke), prednje dvije su mi nove gume i balansirane su, dok su zadnje neke stare gume i nisu balansirane..takodjer mi fale neke plastike,sto bi trebale biti na felgama(sto dodju izmedju felge i dobosa(primjer), samo jedna felga ima, ostale 3 nemaju)..pa ako neko zna gdje bi mogao naci te plastike,i da li te plastike mogu dovesti do toga da se trese, ili je nesto dr. u pitanju i sta to?? Hvala unaprijed :icon_rolleyes:

Početnik
i da fale ti mozda centralni prstenovi,otidji tokaru nek ti napravi i miran,,,izace te mozda nekih 20 do 30km,,znaci balansiranje i prstenovi ;)

Član
hvala puno na info, a gdje bi mogao obaviti sve to??u blizini sarajeva-ilidze(zna li neko nekog tokara,i gdje bi mogao obavit balansiranje i spuru,geometriju tockova, da nije bas skupo??)

Početnik
sami nick osobe koja ti je rekla za balansiranje ti sve govori a Bgm svi ga iu hvale,,,a to je AldinShpura, a poslusaj me nemoj zaliti par km na ovo jer tu ti je u pitanju glava ...samo kvalitetno to odradi i sve ostalo sto se tice tarpa i miran si ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.