savjet o uvozu motora

savjet o uvozu motora

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
danas sam imao sastanak sa nekoliko motorista.uglavnom dosli smo na ideju da uvezem nekoliko motora iz kanade.kazu da su tamo motori dosta jeftniji,tocnije harly davidson.savjetovali su mi da uvezem neki noviji model ili chopper kit(nov motor u dijelovima,pa ga ovdje sastavit).malo sam trazio po netu i vidim da tamo mogu nac dobar chopper za 10 do 15 milja dolara.e sad koliko je to pametna investicija u doba recesije i bil se to dalo prodat.

cekam vase savjete;)

Član
mani se corava posla..nemos prodat auto od 2000 a da prodas motora za 25000 -30000km...opet te stvari kupuju odabrani al njih je malo i tesko je to prodati ..mislim ako mislis nesto zaraditi tesko..bolje onda nadi koji auto u europi pa uvezi..moze se na tom zaraditi

Član
dodji u ljubuški kod momka ima 10 desetak tih chopera novih vecina costum made :)
ovo je jedna od vozilica sta se ljedi djira gradom nekih 40 000 ojra :) na 2 tocka
6924_152372984608_683384608_2373934_3909982_n.jpg

i da te motore ko kupuje on inace sam nadje sebi nesto odgovarajuce tesko da ce ko doc do tebe bas da ga kupi da ces potrefit model koji se trazi i slicno
u cijeloj drzavi imas mozda desetak motorista da bi to kupili ostalo ... znas i sam one japanske fleksarice su u djiru a i njima pala cijena tako da nema biznisa od toga

Član
nije meni problem uvoz i ostalo al prodaja me brine.oce li to otic za tri miseca:icon_question:

Član
cedic je napisao(la):
nije meni problem uvoz i ostalo al prodaja me brine.oce li to otic za tri miseca:icon_question:

ko ti to moze reci:icon_question:al sumnjam ma nema narod para totalna kriza ljudie se boje investirati ,posebno u nesto skuplje

Član
cedic je napisao(la):

vjeruj mi nece nema niko love to treba shvatiti ko ima pare zna on sam naci semu za uvoz nece od nekih svercera kupovati
bolje te pare ostavi dovezi kakvih auta za dijelove rastavljaj i prodaji znas i sam da su na tome pare

Vrlo tesko je prodati motor, auto od 2-3000 je tesko prodati, a kamoli skuplji motor. Moj savjet ti je da se zasad ne zalijeces, radije sacekaj pa kroz par mjeseci/godina kad se malo ova kriza smiri uvezi sta. Ionako na motore nemas zabrane uvoza u smislu godista motora.

Član
cijene po kojima ja to mogu dobit su puno manje nego ovdje.oni se nadaju da bi cijena mogla pokrenit prodaju.al sta cu kad su cjene 15 milja i na vise.to me brine.rizik je velik

Član
bilo bi dobro ako možeš da uvezeš pa tražiš mušteriju i onda da završavaš papire ako prodaš , ako ne vraćaj nazad riknućeš samo na transportu, bolje i to nego da ti leži pa da te ljudi omalovažavaju svakojakim ponudama i zamjenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.