Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ne mora znaciti da vuce zrak na filteru ili da ti vraca naftu u rezervoar...Moze biti da Bosch pumpa ne radi pravilno pa ti "nabija" i treska pri paljenju..
evo ljud bio sam u garaži...eh ovako ona dole ozraka je dobro zavrnuta...međutim crijevo koje dolazi iz filtera na bosch pumpu ima balončić zraka kad god ga ugasim tako ostane.....provjerio sva crijeva dobro zavrnuta...i ima još jedna situacija kad ugasim auto čujem ko neko pištanje u rezervoaru ko nei pritisak d apušta???šta bi to moglo biti??pozzzz
Mozda nabija vakum u rezervoaru..To mozes skontati kad odvrnes cep cujes sistanje ili kad stavis pistolj da sipas, on ti skljoca, izbacuje ga nekoliko puta dok ne procepi.
aha ok znači treba se to čisttii skidati felgu sa gumom i gore s ezabvlačiti da to očistim......jel moguće onda da mi to vraća naftu u rezervoar??pozzz
E sad neka mi neko napiše kako ću doći do tog oduška na rezerovaru koji mi nevalja???pozzz
Stavio nepovratni ventil prije filtera 1o cm...sad bolje auto plai dok vidim ujutro reću vam..al taj vakum u rezerovaru nisma riješio ne mogu da dođe do ozrake na rezevoraru..ako ima ko kavih ideja neka piše...pozzzz
ako ti kad smrzne nafta ..prvo sto budes radio upaljacem zagrij ventil malo , jer ja dok sam imao golfa desavalo mi se da na dobrom minusu zaledi bash u ventilu