Član
DiAbLo je napisao(la):Bekir_SA je napisao(la):DiAbLo je napisao(la):Deyo je napisao(la):Ne treba ti grijanje zimi, samo upališ HP
Zaboravio si dodat da upalis PES2010, 2011 ili Black OPS i temperatura procesora skace na 93 stepena , a graficka oko 80ak
iz koje godine je to HP??? 1959 ili 1963??? ili ih cuvate po radijatorima ili ste u zabuni velikoj...
Iz prosle godine kume ,pogledaj HP Presario CQ71, preformanse su super, al fakat se grije nenormalno i da stoji na stolu
To može biti fabricki skart, posto svasta nesto dolazi do nas i nasih distributera, pa si kupio Lap u nekoj "prodavnici" samo je jedan pravi distributer HP-a u BiH znam jer sam vezan za to, a to da se vent mora upaliti posle sat vremena igre i raditi jedno 20min je neizbjezno jer u malo usko kuciste je svega nagurano pa se malo vise grije i radna temp mu je malo veca od desktop komp-a i jace preformanse automatski znace jace grijanje...
Nemozes poredit nekog HP kao sto gura 4GB ram, 3.0GHz Duo Core, Grafika 512MB... sa nekim Acer-om od 512MB rama, 1GHz i integrisanom karticom normalno je da ce se ovaj prvi troduplo grijati ali pišti... kad se ugrije pa zakuca to je problem...
btw sam si dao odgovor: "preformanse su super, al fakat se grije nenormalno"
i 2.0 GTI se vise ugrije od YUGE 45 kad ga načepiš...