savjet LAPTOP (kupovina)

savjet LAPTOP (kupovina)

naime.imam ponudu za 450KM,pa ako neko zna dali vrijedi kupovati

Acer,80HDD,DVD-RV,ekran 15,4'' ima cam na sebi,256 graficka,1gb rama,procesor 1,6 dual core baterija ok

nemam sliku nisam ga ni vidjeo,valda neko moze dati savjet iz prve ruke :icon_smile:

Član
Za 800KM možeš uzeti Acer, nov, sa garancijom, minimalno 3x boljih peformansi, pa odatle moj zaključak.

puno me pitas,pokusaj nesto sa ''ima li elektro-pomagac na upravljacu'' pa cu znati odgovor :D salim se,to su specifikacije koje znam o njemu,i vjerujem da je extra samo cijena igra ulogu

Član
ja imam acer,prije 3 godine ga kupio,kad sam upisao faks,evo i dan danas radi kao nov,nemam problema nikakvih s njim,i sto je najbitnije ne grije se. Imam jos i siemensov neki,amilo serije,zimi ti ne treba grijanje,samo njega upalis,i to je to;);)
mislim da se tom aceru moze jos spustit cijena,mislim bar bi trebala

taj acer za te pare se isplati, jos ako imas kakvu garanciju na ispravnost extra bi bilo, mada pokusaj skinuti jos cijenu i to je to,,,,

Član
DiAbLo je napisao(la):
Deyo je napisao(la):
Ne treba ti grijanje zimi, samo upališ HP :)

Zaboravio si dodat da upalis PES2010, 2011 ili Black OPS i temperatura procesora skace na 93 stepena , a graficka oko 80ak :)

iz koje godine je to HP??? 1959 ili 1963??? ili ih cuvate po radijatorima ili ste u zabuni velikoj...

Član
Bekir_SA je napisao(la):
DiAbLo je napisao(la):
Deyo je napisao(la):
Ne treba ti grijanje zimi, samo upališ HP :)

Zaboravio si dodat da upalis PES2010, 2011 ili Black OPS i temperatura procesora skace na 93 stepena , a graficka oko 80ak :)

iz koje godine je to HP??? 1959 ili 1963??? ili ih cuvate po radijatorima ili ste u zabuni velikoj...

Iz prosle godine kume ,pogledaj HP Presario CQ71, preformanse su super, al fakat se grije nenormalno i da stoji na stolu :)