Savjet - carbon spojler

Savjet - carbon spojler

Ljudi, imam jedno pitanje u vezi spojlera gepeka koji cu da uzmem iza nove godine kao na sljedecoj slici:

Uploaded with ImageShack.us

Eh, sad ja bi taj spojler fino uradio sa carbon folijom samo neznam koju boju da uzmem, sivu ili crnu... evo kako to sve izgleda, u gornjem lijevom uglu je boja auta a ostale dvije boje carbona:

Uploaded with ImageShack.us

Slike cu postaviti kad to uradim da vidite kako je ispalo :icon_smile:

Član
Meni najbolja izgleda kad je u boji auta ili crni, ova mi carbon folija pravo ciganski izgleda. Mislim da ce auta sa carbon foliom za 1-2 god biti u rubrici anti-tuning ;)

Član
a druze bez ljutnje ali pitanja su ti bzv skroz, uzmi sta ti se vise svidja uradi u narandzastu ako hoces, meni je sve to subjektivno, neko ce reci extra neko nidje veze, tako da uradi sta se tebi svidja i to je to ;)

Limp je napisao(la):
a druze bez ljutnje ali pitanja su ti bzv skroz, uzmi sta ti se vise svidja uradi u narandzastu ako hoces, meni je sve to subjektivno, neko ce reci extra neko nidje veze, tako da uradi sta se tebi svidja i to je to ;)

Hvala na konkretnom odgovoru ;)

edo_16v je napisao(la):

Cim mi stigne ovaj spojler, narucicu Edo od tebe ovu carbon foliju.. hvala ti na odgovoru.. Respect ;)