NaneVR Član 03.04.2018 #1 Pozdrav! Interesuje me gdje u okolini Sarajeva ima neko da savija cijevi FI 70 ili vece cijevi? Treba da napravim ovako nesto
Pozdrav! Interesuje me gdje u okolini Sarajeva ima neko da savija cijevi FI 70 ili vece cijevi? Treba da napravim ovako nesto
NaneVR Član 03.04.2018 #3 OggyBoy je napisao(la): Idi u prvi auspuh servis. Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka Kliknite za proširenje... Nema drugi niko ne savija tako velike cijevi sve do fi 50
OggyBoy je napisao(la): Idi u prvi auspuh servis. Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka Kliknite za proširenje... Nema drugi niko ne savija tako velike cijevi sve do fi 50
OggyBoy Član 03.04.2018 #4 NaneVR je napisao(la): Nema drugi niko ne savija tako velike cijevi sve do fi 50 Kliknite za proširenje... Čudi me. Iole malo bolje opremljen auspuh servis ima nastavaka i za veće fi-eve. Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
NaneVR je napisao(la): Nema drugi niko ne savija tako velike cijevi sve do fi 50 Kliknite za proširenje... Čudi me. Iole malo bolje opremljen auspuh servis ima nastavaka i za veće fi-eve. Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
liaar Član 03.04.2018 #5 NaneVR je napisao(la): Nema drugi niko ne savija tako velike cijevi sve do fi 50 Kliknite za proširenje... Dodex u Sarajevu bi trebao da može ovo odraditi.
NaneVR je napisao(la): Nema drugi niko ne savija tako velike cijevi sve do fi 50 Kliknite za proširenje... Dodex u Sarajevu bi trebao da može ovo odraditi.