Savez napolje !?

Savez napolje !?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Legend
IGY je napisao(la):
oooooje jebao vas vise fudbal, na auto fprumu, auto portalu
i ono malo sto imaju ovi zaljubljenici u auta pokvarite temama o fudbalu
i noke nemoj mi brisati postove banovacu te :D
ako ti ne volis fudbal (ne kontam to) al hajd.. ima nas koji volimo
i jos jednom ponavljam, ako se moze offtopicariti u chatu po citav dan, moze se pricati i o fudbalu u chatu hvalaa

vw_damir je napisao(la):
Zanimljivo, zar ne. Sad koliko je ovo istinito i dali su ovo fakat BanjaLucani ili oni prijeratni neznam.

p.s.
Pitanje za Banjalucane sa foruma. Dali fakat tamosnja raja voli BiH i smatra je svojom drzavom:icon_question: . Kakv je tamo povratak, ima li koliko prijeratnih Hrvata i Bosnjaka?

ja sam postavljao clipove na BL forum, kazu nisu ni znali da je tekma :icon_rolleyes::icon_sad:

BiT

Član
vw_damir je napisao(la):
Zanimljivo, zar ne. Sad koliko je ovo istinito i dali su ovo fakat BanjaLucani ili oni prijeratni neznam.

p.s.
Pitanje za Banjalucane sa foruma. Dali fakat tamosnja raja voli BiH i smatra je svojom drzavom:icon_question: . Kakv je tamo povratak, ima li koliko prijeratnih Hrvata i Bosnjaka?
Sto se mene tice meni je svejedno gde zivim, da li u BiH, Srbiji, Hrvatskoj, Kongu ili Njemackoj. Vazno mi je samo da mogu normalno da zivim, a mislim da vecina mladih kod nas tako misli. A za ove stare rage:lol: ne mogu nista reci, iako pismeni i uceni ljudi sigurno isto tako misle. Problem je sto je kod nas puno neukih.:icon_confused:
Vezano za povratnike, ne znam kako je u ostalim gradovima, ali u Banja Luci ih je bas mnoooogoo. Dosta moje raje, komsija i rodbine se iselilo iz stanova i kuca u kojim su bili tokom rata. I ja sam deloziran iz stana sad vec davne:D 2003, jer je stan dobio povratnik iz Svedske(mislim nije bio lud da se vrati, ali je dobio stan:D).

ja sam postavljao clipove na BL forum, kazu nisu ni znali da je tekma
Ovo ti je mogao reci samo neko ko ne prati fudbal, iako je i on mogao da vidi na vjestima ili dnevniku da se igra utakmica. Ti su se sigurno pravili 'pametni'.
Evo, moj najbolji drug je na Facebook nakon prve utakmice stavio status 'Napokon Srbija i BiH igraju fudbal' i skupio 112 komentara, svi su najnormalnije komentirali utakmice. Znaci, koga god ja znam da prati fudbal, prati i fudbalsku reprezentaciju BiH.;)

Legend
BiT je napisao(la):
Ovo ti je mogao reci samo neko ko ne prati fudbal, iako je i on mogao da vidi na vjestima ili dnevniku da se igra utakmica. Ti su se sigurno pravili 'pametni'.
Evo, moj najbolji drug je na Facebook nakon prve utakmice stavio status 'Napokon Srbija i BiH igraju fudbal' i skupio 112 komentara, svi su najnormalnije komentirali utakmice. Znaci, koga god ja znam da prati fudbal, prati i fudbalsku reprezentaciju BiH.;)

to mi je fkt drago cuti
idemo naprijed ;);)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.