Savez napolje !?

Savez napolje !?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Legend
Eh dakle. danas slusam na vijestima (radio) kazu da su ovi smetljari iz saveza (Usanovic, Turkovic i kompanija) izjavili da se nakon vecerasnje utakmice povlace i da "savez prepustaju nekom mladjem"

da li je to istina, ima li neko vise info !?

Član
ja sam gledao na bhf stranici kako ako belgija pobjedi na napusta klupu usanovic i ekipa a snjim i ciro ....ali okrenulo se ....vidjet cemo sta ce biti ... usanovic mora ici tako fifa kaze

Legend
ovi sto govore da je ovo prvoaprilska sala nemaju pojma sa fudbalom , tako nek ne komentarisu. HVALA !

a sto se tice usanovica, koliko sam ja upucen, prilikom produzetka ugovora, ima clanak u kome se kaze da predsjednik nogometnog saveza ne moze biti krivicno gonjen, a on valjda jeste, pa je oko toga bila polemika, zatim citava nacija je protiv toga, nisam bas siguran da se on smije opet kadnidovat bas tako..

ajd nadam se da ce izbacit ove smradove sto prije iz saveza

Član
od sranja se ne bjezi i sve sto imas rijesi ako nemoze sam ako nije to tvoj dan sa nekim se povezi
sta je bilo smradovi :icon_biggrin:

hahahah citav tekst u vezi ovoga sto je napisan, napisan je u takvom tonu da niko nije mogao pomisliti da je ozbiljno...a uostalom, ko je upoznat sa situacijom nikada ni pomisliti nece da ce oni tako nesto uraditi ;)
tako da....aprilili

a munib ce se ponovo kandidovati, jer su nasi skontali da uslov bude "da kandidat nije osudjivan za kazneno djelo", umjesto sto je trebalo "da nije krivicno gonjen"..

IGY

Član
oooooje jebao vas vise fudbal, na auto fprumu, auto portalu
i ono malo sto imaju ovi zaljubljenici u auta pokvarite temama o fudbalu
i noke nemoj mi brisati postove banovacu te :D

Član
Zanimljivo, zar ne. Sad koliko je ovo istinito i dali su ovo fakat BanjaLucani ili oni prijeratni neznam.

p.s.
Pitanje za Banjalucane sa foruma. Dali fakat tamosnja raja voli BiH i smatra je svojom drzavom:icon_question: . Kakv je tamo povratak, ima li koliko prijeratnih Hrvata i Bosnjaka?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.