sat golf 3 ispravan ili ne ?

sat golf 3 ispravan ili ne ?

Član
pozz imam sat od golfa 3 96 god,kad ga postavim u auto i ono kontakt dam on sporo dize kazaljke od goriva i temperature,vratim svoj stari sat cim okrenem kljuc odma se postave kazaljke brzo,sad neznam da li je to normalno sto u novijeg sata sporo dize kazaljke ili je moj stari sat poludio :icon_question:

Član
ako pokazuje temperaturu, gorivo i brzinu uredu, kakve to veze ima? a u vw-a, barem onih koje sam vozao, sporo dize kazaljke...

Član
pa u tome i jes poenta sto neznam dali je u redu sat,a inace pokazuje tacno sve,sad sam rastavljao 3 sata od golfa i ovaj moj sto brzo podize kazaljke razlikuje se dosta od ova druga 2 ima neke novije satove nemogu se izvuci iz lezista posto su zalemljeni.Pomiricu se s tim da polako dize bitno da ima manje kilometara :lol:

Član
treba golfovima da odreaguju...barem dvojkama i trojkama...ne skaču odmah na tačan nivo

Član
kenno nije to bas tako,ja imam sat u trojci koji odma reaguje cim kontakt dam ali mu neradi digatilni sat za vrijeme pa sam zbog toga promjenuo ga a ovaj sad dize ali nije to to ko u prethodnog sata dok okom on skokom :lol: al bitno da imam sat i manje km na njemu :lol:

taj sat sto ti je sad je vjerovatno stariji ko sto green devil kaze i ima lampice od ulja i aku vidljive bez da dajes kontakt

Član
i ja mislim da je stariji jer i po obliku se razlikuju,a jel zna neko da li se moze popraviti onaj satic za vrijeme u ovog novijeg sat,nema nikakvi znakova zivota prije je bilo malo nesto sad nema ja rastavljao malo serafice dotegao i opet nista a nemogu gledati u sat a da je ofucan :lol:

Član
Koja je godina? Jer mislim kod mene je 97 i kad dam kontakt kazaljka odmah dođe gdje treba, a u prijatelja 92 i ona se lagano penje dok ne dođe gdje treba. Pa možda ima neke razlike u satovima što si stavljao i godinama.

Član
auto je 93 a sat sam dobio od kolege ovaj noviji tako da nisam znao da se razlikuju satovi pa sam mislio da je neka greska :icon_rolleyes: sad sam stavio ovaj sto sporo dize jbg neka radi sve na njemu bice dobar