Sarajevo proslo Helsingborga

Sarajevo proslo Helsingborga

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Moguci protivnici Sarajeva:

- Shakhtar iz Donjecka
- Ajax
- Herta
- Athletic Bilbao
- FC Cluj

nekako mi Cluj izgleda ko najslabiji ovdje... al imam neki predosjecaj da bi nam mogla doci herta :D

Član
bas mi maloprije ovaj jaran govori, hocu u amsterdam. taj ne propusta nijedne utakmice sarajeva. amsterdam arena, jedan od najljepsih stadiona, bar po mom misljenju...

arena.jpg

Član
emir_89 je napisao(la):

- Shakhtar iz Donjecka
- Ajax
- Herta
- Athletic Bilbao
- FC Cluj

nekako mi Cluj izgleda ko najslabiji ovdje... al imam neki predosjecaj da bi nam mogla doci herta :D

Ja bih iskreno i volio Hertu (moze i Ajax), jer lakse cu dobit vizu, a poprilicno je i blizu....

Emir- BRAT HORDASH??

Član
:icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry:

ma haj sta nas zapadne ...

uuuuuuuuuu lijepa je arena nema sta

Član
vw_damir je napisao(la):
emir_89 je napisao(la):

- Shakhtar iz Donjecka
- Ajax
- Herta
- Athletic Bilbao
- FC Cluj

Ja bih iskreno i volio Hertu (moze i Ajax), jer lakse cu dobit vizu, a poprilicno je i blizu....

Emir- BRAT HORDASH??

u dusi ;) odavno sam presto ici na utakmice. ubila me ova nasa liga. medjutim sinoc dok sam pratio na rezultati.com izvodjenje penala i onaj osjecaj kad je sarajevo proslo, pravo sam se pokajo sto nisam otiso. pogotovo kad sam vidio pune tribine...

al jbg, na slijedecoj sam na kosevu aBd. imam par jarana koji ne propustaju tekme. mozda ih i znas. mirnes, semir-mrva, velija... jesu ti poznata imena??

PS. evo trenutno je na eurosport-u pregled sinosnjih utakmica, pa ko hoce da gleda, bice kasnije i sarajevo vjerovatno...

Član
Poznati su mi... al' samo iz vidjena... Moras ba pocet opet na tekme da ides, ima da prekucamo ovu nasu ligu;)

Član
evo na eurosportu pocinje izvlacenje parova...

PS. ipak je ovo bilo izvlacenje za ligu prvaka, za ligu uefa je u 13... :D

Član
CFR Cluj je rumunjski nogometni klub iz grada Cluja.

http://hr.wikipedia.org/wiki/CFR_Cluj

ako je to to..mozemo ih proci :D

Član
E jebo ga Cluj,sad ćemo ispast od nekog bezveze kluba a baš bi dobro bilo da se Koševo napunilo do kraja da nam je došao Ajax ili Herta...

60243631.jpg

Član
nije Cluj toliko bezvezna ekipa, mislim da su pretproslu sezonu (ili onu ranije) igrali u grupnoj fazi lige prvaka. igrali su 100%, al ne znam samo u kojoj sezoni, uglavnom nije davno bilo...

mislim da ce kosevo i ovako biti puno. a meni licno se herta ne cini nista atraktivnije od cluja. prosjecna njemacka ekipica. atraktivniji je sahtar od njih. ajax je vec druga prica ...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.