Član
Cuuj svi vicete dubrad ,a ovamooo .. piiiiiih :lol::lol::lol:
Obescastili jee . . hahha :lol::lol:
Obescastili jee . . hahha :lol::lol:
Sarajlic je napisao(la):Imao sam jednu slicnu,cak sam joj obecao da cu je i ozenit a ona povjerovala :icon_eek::lol:
:lol: suti jos sam je i zarucio bio,rdovala se a jadnica nije znala sta je snaslo :lol::icon_eek::icon_eek:::lol:sub3r je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):Imao sam jednu slicnu,cak sam joj obecao da cu je i ozenit a ona povjerovala :icon_eek::lol:
koje si ti djubre :lol::lol:
Ma nisi ti valjda takav sarajlicu nebi ti slagao nju:lol::lol:Sarajlic je napisao(la)::icon_eek::lol::lol:
E Sanja draga :icon_eek::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Imao sam jednu slicnu,cak sam joj obecao da cu je i ozenit a ona povjerovala :icon_eek::lol:
Sarajlic je napisao(la)::lol: suti jos sam je i zarucio bio,rdovala se a jadnica nije znala sta je snaslo :lol::icon_eek::icon_eek:::lol:sub3r je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):Imao sam jednu slicnu,cak sam joj obecao da cu je i ozenit a ona povjerovala :icon_eek::lol:
NeverMind je napisao(la):Sarajlic je napisao(la)::lol: suti jos sam je i zarucio bio,rdovala se a jadnica nije znala sta je snaslo :lol::icon_eek::icon_eek:::lol:sub3r je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):Imao sam jednu slicnu,cak sam joj obecao da cu je i ozenit a ona povjerovala :icon_eek::lol:
a dobro to je vec idiotski pravo :icon_mad:
Upravo,ako je meni tako olako dala onda nema prepreke da i drugima da iako je samnom u braku.Takvu necu,mozda me nuzda natjera da takvu i ozenim ali dok sma pri zdravoj pameti necusub3r je napisao(la):NeverMind je napisao(la):Sarajlic je napisao(la)::lol: suti jos sam je i zarucio bio,rdovala se a jadnica nije znala sta je snaslo :lol::icon_eek::icon_eek:::lol:sub3r je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):Imao sam jednu slicnu,cak sam joj obecao da cu je i ozenit a ona povjerovala :icon_eek::lol:
a dobro to je vec idiotski pravo :icon_mad:
a sto je idiotski, svaka koja ti dopusti da je opalis prvu noc nije za zenidbe, takve i treba samo udarati :lol:
AnDel je napisao(la):tako je, slazem se sa ovim 'idiotima' to samo udarat' kad trazi , ako neces ti ima ko hoce
daleko im kuca bila xD