A šta ćemo mi sa Golfovima sa diskovima nazad. Pa ni jednom ne radi ručna :icon_sad:muha je napisao(la):drift nego sta, evo mozemo veceras odma probati , ako ima zainteresovanih,,Micky je napisao(la):ja sam stavio lance umjesto slikova ima da kopam heheheh joj ludila doci na posao sa ljetnim gumama heheh vidimo se na vrbanji kasnije drift ovo ono zategao sam rucnu
Alen_P je napisao(la):A šta ćemo mi sa Golfovima sa diskovima nazad. Pa ni jednom ne radi ručna :icon_sad:
Alen_P je napisao(la):A šta ćemo mi sa Golfovima sa diskovima nazad. Pa ni jednom ne radi ručna :icon_sad:
Kod mene radi polovično, ali je činjenica da je to najveća greška kod VW-a "dvice" sa diskovima nazad. Ja sam mijenjao kompletan most i budala bio što nisam kupio sa dobošima nazadermin je napisao(la):Alen_P je napisao(la):A šta ćemo mi sa Golfovima sa diskovima nazad. Pa ni jednom ne radi ručna :icon_sad:
Pa stvarno kako ono, ni kod mene ne radi rucna, a skupa klijesta zadnja u pm...
Ma doboši su roditeljDottore je napisao(la):ne radi ni kod mene
Alen_P je napisao(la):Heheheh, kad prodjemo prvi tunel prema Hercegovini dočeka nas uvijek lijepo vrijeme
Micky je napisao(la):jest i ponesiti soli sa sobom, ovo je tezak period za moje auto ali zato mi radi rucna heheh