mario05 je napisao(la):ja koliko znam nije sigurno busiti nove rupe. jer sam ja htio samo raspon malo prosiriti pa su me svi savjetovali da to ni slucajno ne radim. mozes eventualno ganjat distancere od nekog tcrdog materijala tzv adaptere, koji imaju oba raspona, tako da stavis na glavcinu i zavrnes 5x100 a da onda felgu na to sa 5x120 al pazi da ti nebude felga virila vani..
eo naso sam,vidjet cemo....ArminM je napisao(la):druze de se ti javi Sukiju, Suki Bavarac
vidi s njim oko toga, covjek cuda cini i mislim da ce ti on najkonkretniji odgovor dati
naveo sam koje su feluge u pitanju,valjda ce se neko javit ako moze,kod koga i ostalo...:icon_smile:lhasa_green_beast je napisao(la):Zavisi kakvo je srce, ja mislim da se po tome gleda.
a drug nije u mene 4x100 nego 5x100,a ko bi mi to mogao uradit?:icon_smile:bmwscaner je napisao(la):radjeno vec xxxxx puta i glupa je prica da to nije sigurno vozio sam preko 200 na takvim felgama i vozim dan danas.
Samo je fora sta tvoje auto nemoze primiti 8x17 et 20 bez sirenja rubnjaka. A imas 2 vrste srca na RC felgama !! tj. felge na kojima je dosjed iza ravan i onaj sa rupama tj. mostovima. I jedan i drugi se mogu razbusiti samo je razlika u cijeni. Plus kad radis sa 5x120 na 4x100 moraju se upresavati celicne pixne u obliku sesirica u nove rupe i to dodatno kosta. Racunaj za kvalitetan rad na tim felgama neklih 200e da te kosta + pixne. Ili ako se odlucis na prodaju javi ja sam zainteresiran