s cime zacepiti rupu na zadnjoj sajbi od brisaca?

s cime zacepiti rupu na zadnjoj sajbi od brisaca?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Niko ne zna naci povezicu shockera sa automobilima, odnonso nema nekog pravila, ima par misljenja.

Ja mislim da taj znak pase nekom sleeperu, npr. dodjes na semafor, neka drla kraj tebe, kontas pff, sad cu ga oduvat, zeleno, nisi se ni snaso covjek ti vec pobjgeo za par duzina, a na zadnjoj sajbi sta? Shocker :)

Dakle, dobro ti ga zavalio, jedan u pussy, dva u paksu :D

Tako da, mozes stavit, al nema neke logike to na karavana dizela od 115 kobila :p :)

erol_brcak je napisao(la):
Niko ne zna naci povezicu shockera sa automobilima, odnonso nema nekog pravila, ima par misljenja.

Ja mislim da taj znak pase nekom sleeperu, npr. dodjes na semafor, neka drla kraj tebe, kontas pff, sad cu ga oduvat, zeleno, nisi se ni snaso covjek ti vec pobjgeo za par duzina, a na zadnjoj sajbi sta? Shocker :)

Tako da, mozes stavit, al nema neke logike to na karavana dizela od 115 kobila :p :)

odkud znas kakva ce biti ovo zvijer,tuning motora nije iskljucen.... :lol:
Vjeruj Erole da sam kointao staviti samo smily ali previse mi djetinjasto,pa reko stagod ovako,shocker bi mogao jer vecina ocekuje duga,dosadna i visoka auta kad cuje karavan...Bora ce abd da bude siroka,niska,velikih felgi i u nekoliko brza(sa chipom se snaga krece oko 145-150KS/310Nm+) i naravno lijepa...;)

A ponekad mi i supruga vozi auto pa mi je to jedan pravi shocker :lol:

Član
erol_brcak je napisao(la):

ibrnuto decko, two in the pink, to jest u ruzicasto to jest micu-picu, one in the stink, to jest jedan u smrad, to jest u pakas :lol:

aaa znam ba, lapsus memoria jbg :D

@Suljaga: Vidis nisam na to tako gledo, moze, nije lose, stavi malog šokerčića :)

morat cu napraviti malog sokercica i stavit ga na ovaj cep kao sto kolega napisa,bas mi i velicina ovog odgovara..

moze lock.....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.