s cime zacepiti rupu na zadnjoj sajbi od brisaca?

s cime zacepiti rupu na zadnjoj sajbi od brisaca?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
zdrav raja,posto mi je "rikno" zadnji brisac,odlucio sam da spojim zabavno sa korisnim/beskorisnim i skinem brisac skroz..
sada mi se javilo jedno pitanje...s cime zatvoriti rupu na zadnjoj sajbi?
mislioo sam staviti jednu brizgaljku da mi samo srica vodu po zadnjoj sajbi,ali nisam nasao ni jadnu adekvatnu a da lijepo izgleda,posle sam mislio staviti samo crn saraf kao furku ali nesto mi seljakluk "turit saraf",mislio sam i kakav bedz staviti ali kakav i gdje se ima nabaviti?
volio bi sa kakvim oznakama kao npr ova a maglenci ove bore u faru...furka ;)

Član
Stavi taj znak ako znas sta znaci, ili mali VW logo airbrushan u Zmayicha...po meni jako lijep neskup detalj.-...

Član
ja sam improvizovao kad sam to radio ..
nasao jedan dihtung koji knap odgovara rupi od brisaca, kupio neku crnu meksu plastiku, zatvorio rupu na dihtungu i zacepio ..

naravno malo silikona, da sve to lijepo drzi i da ne bi slucajno vode navuklo :D

eh sad ne bi bilo lose preko toga neku ovako slicicu :icon_biggrin:
ako uspijes naci neki ovakav bedz, javni ;)

SHOCKERSERIES.jpg

kavaz je napisao(la):
ja sam improvizovao kad sam to radio ..
nasao jedan dihtung koji knap odgovara rupi od brisaca, kupio neku crnu meksu plastiku, zatvorio rupu na dihtungu i zacepio ..

naravno malo silikona, da sve to lijepo drzi i da ne bi slucajno vode navuklo :D

to mi je nekako pre-jednostavno,mislio sam naci saraf sa ravnom glavom i a njega staviti dvije pogloske i izmedju njih staviti dva dihtunga i izmedju njih dodje onda staklo sajbe,taj obliili ravni saraf bi ukrasio nekim bedzom,npr ovaj shocker

Član
kao sto kavaz rece za to mozes iskoristiti bilo kakav plasticni 'cep' koji odgovara dimenzijama..po otadima ima masa toga od tapacirunga unutrasnjosti, 'drzaca' krovnog tapacirunga i sl...samo da su dimenzije priblizno = :)

imam ja tih nekih cepova da si blize dam ti pa probaj :)

kod mene na fiJatu isti problem,samo sto je brisac bio ok,ali pustao vodu oko dihtunga pa sam ga skinuo,ostala rupa u sajbi fi 30mm...uzeo fleku za krpljenje unutrasnjh guma (slaufa) posto je imala one zute trokutice okolo,da nebi izgledalo bezveze njih sam odsjekao...zalijepio je sekundarnim,stoji oko godinu,nije spala

AldinShpura je napisao(la):
kod mene na fiJatu isti problem,samo sto je brisac bio ok,ali pustao vodu oko dihtunga pa sam ga skinuo,ostala rupa u sajbi fi 30mm...uzeo fleku za krpljenje unutrasnjh guma (slaufa) posto je imala one zute trokutice okolo,da nebi izgledalo bezveze njih sam odsjekao...zalijepio je sekundarnim,stoji oko godinu,nije spala

mislis tip-top flekica ili?

Član
Eno gore je kavaz "blagu" inacicu stavio koja se moze nekako povezati sa auto-motom, ali inace u originalu je to znak "two in the pink, one in the stink" :D

tibor987 je napisao(la):
Eno gore je kavaz "blagu" inacicu stavio koja se moze nekako povezati sa auto-motom, ali inace u originalu je to znak "two in the pink, one in the stink" :D

Ne razumije moja punica Tuning-zargon :lol:
ali mocno mi izgleda,milsio sam i kakav kineski znak staviti,ali nekako mi to izlizano!?!?!?!?

nermin suljagic je napisao(la):
AldinShpura je napisao(la):

mislis tip-top flekica ili?

jeste ta,tip-top,samo kod mene drugi brend haha

Član
nermin suljagic je napisao(la):
tibor987 je napisao(la):

Ne razumije moja punica Tuning-zargon :lol:
ali mocno mi izgleda,milsio sam i kakav kineski znak staviti,ali nekako mi to izlizano!?!?!?!?

Stavi Shockera, nemoj te kineske/japanske znakove, to je skoro iskljucivo rezervirano za JDM chuning...u malo slucajeva se uklopi ne samo izgledom nego da i ima neke logike...;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.