Ja to pitam radi sebe ne radi njih, jbš ih obojicu, meni je bilo sumnjivo te priče da stvarno nemože proć više od 150k, zato sam pitao ovdje, neću da mi neki ljudi sole pamet o tom autu, a eto po tome što ti kažeš ispada da ne stoji ta zamjena motora na 150k i takve gluposti, očito ovisi o vozaču kao i kod većine drugih auta jelda..?
Ovaj lik nije ni uzeo u obzir tu zamjenu čim je vidio kakav je motor u tom autu, tak da je ta priča odavno završila, to su sve neki seljački razlozi, i ja sam samo htio to saznat pod 100% tak da kad mene dalje netko pita da ne širim gluposti. Imao sam i ja raznih ideja glupih oko toga, al malo istraživanja i tvoji odgovori su sve to razbili. Auto kao auto je iznimno dobar, za ljude kojima odgovara takav stil, ne za nekoga kome je riječ joyriding ili dakle neka vožnja iz čistog gušta samo glupost. (nemora bit 3000000kmh)
btw nitko ne priča o hladnom turiranju, samo kažem da ..vjerojatno.. auto koji ide do 9.5k rpm, trebao bi povremeno i vidjet bar 8-9k.. naravno kad postigne radnu temperaturu ne odma... po nekoj mojoj uvrnutoj logici..