GrandMaster je napisao(la):Imam Clio-a presao 30 000, i vidi "CUDA", nije mu se nista desilo, a jos je i TURBO benzinac...
Auta su im extra...
Lexillium je napisao(la):Meni u Bunji d.o.o Sarajevo davali novog tog Megana sa zaista dobrom opremom za polovnog Golfa 5....
Izgledom zaista super,ali unutra mi je nekako...hafifan sav...
roki_actros je napisao(la):100 Ljudi 100 cudi...Svako ima svoje misljenje...Ja vozim Renaulta starog 23 godine i dan danas ima svoje cari...Francuska vozila su navikana u nasem narodu da ne valjaju itd..Medjutim situacija je totalno drugacija...Po meni je Renault strasno dobra marka (ne zato sto vozim Renault, vec zato sto imam debelo iskustvo sa Francuzima) i ne bih puno raspravljao...Pozdrav...
AldinShpura je napisao(la):GrandMaster je napisao(la):Imam Clio-a presao 30 000, i vidi "CUDA", nije mu se nista desilo, a jos je i TURBO benzinac...
Auta su im extra...
predji jos koju hiljadu ,pa dodji da popijemo kafu i da ti zamjenim spone :lol:
necu...ubjedicu te da su riknule :lol:GrandMaster je napisao(la):AldinShpura je napisao(la):GrandMaster je napisao(la):Imam Clio-a presao 30 000, i vidi "CUDA", nije mu se nista desilo, a jos je i TURBO benzinac...
Auta su im extra...
predji jos koju hiljadu ,pa dodji da popijemo kafu i da ti zamjenim spone :lol:
Mozemo i na cevape, samo bojim se da ces ostati gladan....:lol: