Riknule sijalice!

Riknule sijalice!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
RE: Riknula sijalica!!! Vrlo interesantno!!!

Ja sam rodjaku mijenjao na 206-ici sijalice obje.Koliko se sjecam H4 su.Kupio on osramove xenon look.I dan danas rade a ima jedno 5 mjeseci kako ih je kupio.Toliko sto se tice oko zamjene,samo gledaj da su 55w i malo bolji proizvodjac,recimo osram,hella,phillips itd.Pozz:cool:

IGY

Član

OggyBoy je napisao(la):
muha je napisao(la):
stavi kvalitetan xenon i zaboravi na farove godina dana...

Jel' treba neka prerada za xenon?! Stvarno veze nemam, prvi put sam sad u zivotu mjenjao sijalicu na autu, nisam znao ni koja je! Vidim da se bavis sa tim stvarima, pa daj malo, ne skrtari!

nikakvo mudro slovo, niti priprema ni nista, 20 minuta posla i imas jedno 30% bolji pogled po noci, a u drugu ruku fino izgleda :D
i da ne idi preko 6000k ;)

Član

SKOYA je napisao(la):
Ja sam rodjaku mijenjao na 206-ici sijalice obje.Koliko se sjecam H4 su.Kupio on osramove xenon look.I dan danas rade a ima jedno 5 mjeseci kako ih je kupio.Toliko sto se tice oko zamjene,samo gledaj da su 55w i malo bolji proizvodjac,recimo osram,hella,phillips itd.Pozz:cool:

H7 su, 55W. Ma mislio sam uzeti komplet za rezerve neki bolji, a stvarno veze nemam o tome! Mozda i ti xenoni padnu kad prodje recesija.:D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.