Član
Cestitke!
DiAbLo je napisao(la):Schumi je napisao(la):Čestitke svima a posebno Bekiru za rekord te Feletu što je pomeo konkurenciju
I od mene isto tako
Bekir_SA je napisao(la):Bodovanje:
Beginner A
Feđa Hajdarević 20
Bonaventura Rebac 8
Edin Advić 8
Jasmin Tucić 6
Beginner B
Muhić Mirza 10
Nogo Bekir 10
Mahir Tvrtković 8
Darko Marić 6
Beginner C
Nogo Bekir 10
Darko Stanojević 10
Sigel Dejan 8
Ivan Peranović 8
Edin Čandžić 6
Open
Senad Džafić 10
Lajtman Ivan 8
antares je napisao(la):cestitam i ja ostalim takmicarima na postignutim rezultatima,a posebno bekiru na novom rekordu.
Bekir_SA je napisao(la):Bodovanje:
Beginner A
Feđa Hajdarević 20
Bonaventura Rebac 8
Edin Advić 8
Jasmin Tucić 6
Beginner B
Muhić Mirza 10
Nogo Bekir 10
Mahir Tvrtković 8
Darko Marić 6
Beginner C
Nogo Bekir 10
Darko Stanojević 10
Sigel Dejan 8
Ivan Peranović 8
Edin Čandžić 6
Open
Senad Džafić 10
Lajtman Ivan 8
a sto se tice bodovanja,recite mi koliko se dobija bodova za drugo mjesto?ocito da ja nisam dobio ni jedan
IGY je napisao(la):cestitke svima, Bekiru na novm rekordu, Davoru na finom pomaku, i ici ce to jos gore samo polako
i naravno Lajtmanu, koji je brpaoa sa prednjim sistemima
Davor_ je napisao(la):IGY je napisao(la):cestitke svima, Bekiru na novm rekordu, Davoru na finom pomaku, i ici ce to jos gore samo polako
i naravno Lajtmanu, koji je brpaoa sa prednjim sistemima
hvala puno i nadam se malo vecem rezu zbog one kupovine na raceu:lol::lol::lol:
I da cestitam antares-u na rezu i strpljenju dok smo cekali pod onom ceradom i pricali o pojacalima i otporu:lol::lol:
muha je napisao(la):posto su koristene nazivi klasa iz dB cup takicenja proglasavam takmicenje ilegalnim i nezvanicnim .
takodje pomenuto obaranje rekorda smatram nevazecim jer nije bila strucna ekipa sudija koja bi automobil sudila kad je u pitanju odredjivanje klasa.
takodje molim kao vlasnik licence za dB cup takmicenje se u buducnosti potrudite ne koristiti imena klasa ovog takmicenja bez sluzbenog odobrenja jer cu morati traziti odstetu za koristenje intelektualnog vlasnistva...
IGY je napisao(la):mislim da je Muha u pravu sto se toga tice