Rese - Gdje kupiti?

Rese - Gdje kupiti?

Vec dugo trazim prijvesak za auto kao neke male rese , jos mi je ostalo kao furka dok se onaj KIA dzip takmicio na dB-u , evo ima na videu o cemu se radi...

http://www.youtube.com/watch?v=g0xOUG2J1D0&feature=related

Član
Ako ti je žao tespiha napravi sam od konca za vez Napravi od žice sitnu halku i kroz nju veži čvorove do željene debljine Kasnije poravnaj makazama omotaj halku da se ne vidi i eto ga ;)

vas 2ica ste ebali megajveru majqu :) necu nista da pravim dosta mi sto sarafam oko auta jos treba i privjesak praviti , mora biti negdje da se kupi jer sam vidio dosta auta sa tom dzidom

Član
Ja sam "popravljo" tespihe :D Zato sam ti ovo i napisao ozbiljan 100 % Ne bi mi mrsko da slikam Kratke su ti rese sa tespiha

Uploaded with ImageShack.us

nije to isti materijal , kako da ti objasnim ovo je kao svileno i nekako je cudno najlakse je uzeti rese i samo ih spojiti u jedno , pitat cu ove momke sa yt-ba kako se to pravo zove sigurno ima negdje kupiti

Član
Povezi rezance na kuku :lol: Sto si nakarada bola otidji u prodavnicu sa sivacim priborom i pitaj za najlonsko uze...ima tamo toga uzeti jer je to isti hepek kao ona vezica na trenirkama samo uze malo ;)