Anes_mo je napisao(la):Malo mi ovo cudno da je indenticno vrijeme sa dsg i bez ito u stotinku :icon_rolleyes:
GTI FAN je napisao(la):E sjebase nas sad Anese,ovo je neka zavjera.
dellas je napisao(la):Nema VAG resenje za ovog megana, jedino da pozovu Chuck-a u pomoc
:lol:Anes_mo je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):E sjebase nas sad Anese,ovo je neka zavjera.
Sigurno je Chuch Norris vozio ovog megana :lol::lol:
Pa je u pravu si,Anese moramo iskopati nesto u klasi,pada li ti sto na um,ali brz ovi Reno na krugu ebo ma.ku sto on rece ko da ga C.Norris vozi.:icon_mad:dellas je napisao(la):@GTI FAN:Ma jeb'o veyrona, mislio sam na istu ili barem slicnu klasu. Za jednog veyrona kupis 30-ak ovih megana
GTI FAN je napisao(la):Pa je u pravu si,Anese moramo iskopati nesto u klasi,pada li ti sto na um,ali brz ovi Reno na krugu ebo ma.ku sto on rece ko da ga C.Norris vozi.:icon_mad:dellas je napisao(la):@GTI FAN:Ma jeb'o veyrona, mislio sam na istu ili barem slicnu klasu. Za jednog veyrona kupis 30-ak ovih megana
:lol: Kad je on u pitanju Audi nemoze ispusit od Renola ni da Renola,ma sta Renola,Ferarija stvarno vozi Chuck Norris. :lol:Anes_mo je napisao(la):Jebes Chuck Norris-a evo Bax-a, audi nemoze nikako biti dojnji
To ti je VW,za dobrim konjem prasina se dize i sve se s njime poredi,tocnije s Golfom u klasi :icon_biggrin:Sarajlic je napisao(la):Pa fkt vise mi se povraca na neke teme i osobe,pa jbt jel svaka tema mora da se ujebe sa nekim poredjenjima,i spominjanjem famoznog VW-a.Volim VW alki brate pretjerujete,ako ga hocete branit otvorite temu usporedni testovi vozila pa tamo kacajte ko je bolji ko ne.
ALooooooooooooooooo pa dokle vise da se svaka tema pretvori u svadju i sl.Jbt vise VW ogadit ce mi se sam zato sto ga uzdizu u nebesa a nije najbolji,druga je stvar to sto ga volimo.
Fkt vise mi je dosadilo citat da se u svakoj temi pojavi link gdje se testira golf i ....
On topic:Renault rules,stvarno je premocan.Em izgled em performanse.Mnoga supersportska vozila bi mogla d amu pozavide na odnosu ulozeno dobijeno.
Jednostavno predobar je
Koji je to uncut,onako kao usput potpalio je vw ovcedellas je napisao(la):Kako li ide ovaj pojacani kad "obican" ovako dere golfa R...
Duel : Renault Megane III RS Clubsport vs VW Golf VI R