Renault Megane

Renault Megane

Član
Za ovaj motor jes puno ali nije previše. Čini mi se da ga cijeni 6000 - 6500 što je ipak blago rečeno previše.
 
Član
Taj je sigurno nagruvao cenu zbog zamene, jer i njemu nude golfa dvojke koje cene 4000km.
 
Član
Trampa je u pitanju, Trebao bih se sutra naci sa covjekom da pogledamo auta, pa da pitam na sta posebno da obratim paznju prilikom pregleda.
 
Član
Svve uobičajeno. Nešto mi se čini da je mijenjao pokpopac volana, da nije nekad ima frontalni udes ili se nasadio na nešto pa mu je aktiviran AB. Teško je reći samo po slikama i na bazi oglasa i opšeg zanja o Megane I.
 
Član
Manje više, poznanik je uzeo auto da mu posluži par mjeseci. Njegovo skršeno, a čekao novo iz autokuće. Kad mu je došlo novo ovo dao bratovu sinu. Krš sa istorijom 4 saobračajke(poznate). Ima od tad 5 ili 6 godina i taj grob i dalje ide. Istina mali ga održava i sređuje.
Nema pravila samo sreća potpomognuta oprezom.
 
Član
Ma da tako je to sa polovnjacima, pregledati sto bolje i imati srece. Uglavnom vidjecemo sutra, malo mi je ova kilometraza problem, ali bolje ako je i presao 300 stvarnih nego uzeti nesto sa 150-160 a ono ustvari preslo troduplo vise, a i nemam nekog izbora jer je trampa u pitanju.
 
Član
Ma kakav problem, daj boze da je tacna samo i nemas nikakav problem.... Ja ti garantujem da ces tesko naci megana 2005 godiste sa manjom kilometrazom od te.
 
Top