Renault Laguna 2002+.... Iskustva

Renault Laguna 2002+.... Iskustva

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Pozzz

Ozbiljno razmisljam o kupovini jedne Lagune dal benz dizel nebitno uglavnom ima li neko na forumu
da posjeduje ovo auto ili komsija drug brat bilo ko da mi kaze nesto o ovim autima kakvi su sto se tice
odrzavanja kvarovi imaju li slabih tacki sta kako motori koji su se dobro pokazali sta kako bilo kakve info . . .

Hvala. . .

BHT Ovisnik
ja sam nedavno rođaku ovdje kupio lagunu,2002 godiste,1.9 dci 88kw,motor extra,fino radi,auto preudobno,plovi na cesti,potrosnja jako fina za toliko auto,potrosni materijal i ostalo uopce nije skupo kao sto pricaju,rođak je autom zadovoljan,cujem se svaki dan s njim,inace da kupujem ja bih se raspitao za benzincaal eto,za to znam informaciju,taj je motor best buy;)

Član
CoL3 je napisao(la):
ja sam nedavno rođaku ovdje kupio lagunu,2002 godiste,1.9 dci 88kw,motor extra,fino radi,auto preudobno,plovi na cesti,potrosnja jako fina za toliko auto,potrosni materijal i ostalo uopce nije skupo kao sto pricaju,rođak je autom zadovoljan,cujem se svaki dan s njim,inace da kupujem ja bih se raspitao za benzincaal eto,za to znam informaciju,taj je motor best buy;)

hvalaa na infu. ma vala ne bi bjezao ni od benzinca samo da je motor ok da sluzi i eto . . .

ako ima jos neko iskustva ili bilo sta bio bi zahvalann

:cool:

MTR je negdje pisao o tome na drugoj temi, uglavnom je rekao da je 1.9 DCi pouzdan motor, a ostale bas i nije nesto nahvalio... Potrazi temu pa pogledaj, isto negdje u savjetima ;)

BHT Ovisnik
http://www.bhtuning.com/misljenje-o-renault-laguna-1-9-dci-88kw-t-57227.html#pid904784

odavde prema dalje sam ja pitao:icon_smile:

Član
Ja vozim jednu 1.9 81Kw i prezadovoljan sam! Ova laguna je kao i alfa, ako nadjes dobar primjerak bices prezadovoljan, a ako naidjes na nesto pripremljeno samo za prodaju ogadice ti se svaki francuz. Strasno udobno vozilo, a potrosnja opet zavisi od nas samih ;) .

Član
Ima li jos neko info , mozda o ovim Benz motorima evo dosta ljudi
mi rece za ovaj 1.9 od 120 ps da je rpavo dobar . . .
sta je s benzincima ? ?
ili ovim drugim dizlom 2.2 ?

Član
Koliko znam lagune se nisu nešto proslavile. 1.9 dci je odličan motor, 2.2 dci je imao dosta problema.

Benzinci su dobri, prijatelj mi ima 2.0 100 kw. Auto je stalno na kanalu, najmanje zbog motora.

Osobno, laguna mi je nigdje veze, ne bih je džabe. Vani srednja žalost, unutrašnjost katastrofa. Završna obrada i kvalitet materijala kao u gradskoj klasi s početka 90-tih...

Član
Moze lock il delete
nista od lagune svi je kude od majstora do ljudi rijetki pohvalise
tako da nista :(

LOCK ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.