Renault forum, POMOC

Renault forum, POMOC

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
neki Renault forum domaci, strani.. nije bitno!! Samo da mogu sa nekim rijesiti problem oko ECU-a Clia 1.2 16v sa magneti marelli eletroniokom :(

Ako neko zna nekog "domaceg" ko bi ovo mogao rijesiti dobro bi mi dosla pomoc!!

Nasao sam neki HR Renault forum al nikako nemogu da se regam, prepostavljam da je to jedan od foruma gdje mozes doci jedino kao "preporucen" :(

Početnik
dje i sta je zapelo?

na ovom BH forumu renoa raspravljaju vecinom dje se imaju jeftinije kupiti djelovi , kako se prevest od tacke a do b sto jeftinije...

Član
Koji model Clia ? Da si Tuzli lahko bi to rijesili, mom dajdzi je covjek napravio nesto oko ECU-a za 50 maraka, a u ovlastenom servisu su mu trazii da zamijeni citav ECU, za 2000 KM.

Član
SamiRX-8 je napisao(la):
Koji model Clia ? Da si Tuzli lahko bi to rijesili, mom dajdzi je covjek napravio nesto oko ECU-a za 50 maraka, a u ovlastenom servisu su mu trazii da zamijeni citav ECU, za 2000 KM.

Identican slucaj sam imao i ja samo sto je meni uzeo 180km a u servisu rekli nova mora ici koja je oko 2000E...da nije Zo slucajno?

Član
ev ga da opet neduzim!!

Pa sam htjeo problem postaviti po raznim Renault forumima pa mozda nesto i uspije!

Patimo se sa Cliom duze od 3 mjeseca, od majstora do majstora :(

Član
nodiash je napisao(la):
SamiRX-8 je napisao(la):

Identican slucaj sam imao i ja samo sto je meni uzeo 180km a u servisu rekli nova mora ici koja je oko 2000E...da nije Zo slucajno?

Ovo ti je Jasenko, gore iznad Mejdana kod stare drvene dzamije ;), ja mu vozio Forda da mi ulje zamijeni, kaze radim samo francuze, necu da se rasipam tudjim novcem... posten tip ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.