Član
Ja svog prodajem zato sto ima 4 vrata, hocu da kupim sa dvoja pa da tjuniram opet ispocetka sve.
edo_benz je napisao(la):hej ba i to zatamnio sva 4stakla na toliko vrata,nidje veze koji ludjak
roki_actros je napisao(la):Ja svog prodajem zato sto ima 4 vrata, hocu da kupim sa dvoja pa da tjuniram opet ispocetka sve.
edo_benz je napisao(la):roki zasto jednostavno ne zavaris ta zadnja vrata,neznam ni sam sto ce ti,veliki si covjek ima u tebi 2m mozda ulazis na zadnja:icon_rolleyes:
edo_benz je napisao(la):zadnja vrata sluze samo da imas kurblu da otvaras prozore,ali ti to nemas to inace dolazi kao dodatna oprema na autima koja se ne tuniraju
edo_benz je napisao(la):neznam jbg,sve zavisi dal si prijateljski nastrojen :lol:
edo_benz je napisao(la):sepet stvarno :lol:
de to sutra poslikaj ko covjek da se vidi sta si radio,eto sad necu te smarat :lol:
badboy je napisao(la):Jbg ja te pitam za buducnost tj. mislio sam jel imas kakve plane i ti , a ti malo planuo.... pitao bih te jos nest al neznam sad hoces se naljutit:icon_rolleyes::icon_question:
badboy je napisao(la):mozel baciti cvil ( slajdrati) u trecoj ??? Moj kolega ima 1,1 al po kisi baca samo tako..
Renolka je super samo nemoj ga upropastiti, sta god da radis bitno je da kreces oko auta i da zanima