DaBu Član 29.06.2009 #17 slavenm je napisao(la): jos jedan reno ....... odlicno .... samo napred ..... )))))) Kliknite za proširenje... bice jos ne sikiram se ja xD BMW-GTI je napisao(la): Nije lose, cak mi se i svidja Kliknite za proširenje... haha dobar si xD
slavenm je napisao(la): jos jedan reno ....... odlicno .... samo napred ..... )))))) Kliknite za proširenje... bice jos ne sikiram se ja xD BMW-GTI je napisao(la): Nije lose, cak mi se i svidja Kliknite za proširenje... haha dobar si xD
DaBu Član 15.10.2009 #18 da ne bude da ja niss ne radim ove sedmice uradjeno i radovi su jos u toku 1 ulje+ filter 2 sajla kvacila 3 stelovanje karburatora ono glavno ima jos par sitnica
da ne bude da ja niss ne radim ove sedmice uradjeno i radovi su jos u toku 1 ulje+ filter 2 sajla kvacila 3 stelovanje karburatora ono glavno ima jos par sitnica
DaBu Član 27.11.2009 #20 Alen21sa je napisao(la): Dobra 5-ica.Sretno i cuvaj je Kliknite za proširenje... bila je dobra nekad sad se trese sva xD
Alen21sa je napisao(la): Dobra 5-ica.Sretno i cuvaj je Kliknite za proširenje... bila je dobra nekad sad se trese sva xD