Rekordni Drift Sa Mercedesom C63 Amg 5 Videa

Rekordni Drift Sa Mercedesom C63 Amg 5 Videa

BlackPrince86 je napisao(la):
GocaS6 je napisao(la):
Haha izgleda da je netko propustio vidjeti ovo "za upravljačem serijskog automobila." znači serijske gume, serijske felge, serijski diff itd... ;)

Uuuu jbt u pravu si...vjerovatno je to na C63 AMG od 450ks sve smece,u odnosu na scanerovog bmw-a,i gume,i felge,i diff... :icon_smile:

pa da,na auta od 100000Eura dolaze Sava S2 gume i sigurno nema nikakve amortizere :icon_question:
daj ba,ja sam mislio da lik drifta po nekakvoj stazi sa krivinama i to za neko odredjeno vrijeme da mora proci,ovo je obicni test koji svaki bolji auto predje,jedna njemacka emisija pospe ovakve krugove vodom i mjeri onda maksimalnu brzinu kojom se auto moze kretati po njemu a da ne pocne plesati,ovo se saamo zanosi ako ides preko odredjene brzine...vidjao sam skoro pa ovakve stvari uzivo sa 320 E36,hehe

Član
BlackPrince86 je napisao(la):
GocaS6 je napisao(la):
Haha izgleda da je netko propustio vidjeti ovo "za upravljačem serijskog automobila." znači serijske gume, serijske felge, serijski diff itd... ;)

Uuuu jbt u pravu si...vjerovatno je to na C63 AMG od 450ks sve smece,u odnosu na scanerovog bmw-a,i gume,i felge,i diff... :icon_smile:

O čemu bolan ti :lol:??

Član
bgmi ja kontao sad ce lik stazim drljati kroz neke serpentine i slicno da ubije boga u mašini i gumama :D kad tamo jedna inicijacija drifta i lagano pumpanje gasa i malo namotavanja volanom u autu koje hvala bogu ima bar 200 ks viska :D samo neznam bas koje ''serijske'' gume bi izdrzale torturu 2 i kusur kilometara jer NOVE eksplodiraju za manje od 2 minute dok se u mjestu '' pale'' a ne ovako u boku sa autom od 2 tone i sa ovim nenormalnim opterećenjem bočne stjenke koja je najslabija točka cijele gume.