registracija vozila

registracija vozila

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
eh ovako, za 11 dana mi istice registracija, prebijene pare nemam a i nema teoretske sanse da do isteka budem imao te pare pa me interesuje da li se auto moze registrovati na rate..ako moze kako to hoda objasnite mi molim vas, svaki savjet dobro dosao..

Član
To je zakonom zabranjeno, registracija na rate. Mada sam cuo da neki rade, treba se raspitati...

Član
ma neznam sta da radim.. starcima necu ni da govorim da istice jer znam da bi me vise iz kuce izbacili.. razmisljam da kad isteknu skinem tablice s auta i parkiram ga dok neskupim lovu, samo da mi upusi na rate extra bi bilo..

Član
al da je skupit i pola registracije:lol::lol::lol: nista svi savjeti dobro dosli danas kad ugleda da za 11 dana istice mal srcani nedobi.. ccc

Legend
ako imas kakav dobar mobilni prodaj i eto ti pola rate, uzmi neki bezveze da mozes zvati i poruke slati, a mozda kasnije bude nekih para i kupis ponovo dobar tel. a auto registrovano;) to je jedan pr.;)

Član
to ne rade aosiguravajuce kue... ali rade njihovi pribavljaci... nadjes ljude i dogovoris se sa njima... a i imas roka od isteka registracije 1mj da registrujes... poslije toga ja mislim mora da ide odjava bla bla

Početnik
mislim da na rate ide polica osiguranja a uplatnice moras platit odma i tehnicki

a najbolja ti je varijanta to s mobitelom

Član
CAZIM-VUK je napisao(la):
bolje prodaju auto!hehehehe:123:

jbt pa kako neko moze da vozi auto koje kosta oko 7-8 hiljada i nema pare za registraciju jebenog auta.
Brate prodaj auto i kupi sebi kakvog yugu a ostatak ostavi da imas za servise i registracije narednih godina!
Bolje i to nego ga gledati na parkingu!

BHT Ovisnik
mozes ako poznajes ljude koji to rade,bar smo mi tako radili,al covjek dobar prijatelj od staraca,a sad jel se moze nekako drukcije....

Član
Prodaj felge zasto da ne bolje felge obicne a registrovano pa bice za felgi ili ovo za telefon isto dobra ideja!!!
KRIZA LJUDI DOSLA:icon_cry::icon_cry:

Član
al galone mislim da si malo pretjerao sa svojim ubacivanjem suplje price u moje teme!! ja sam zadnje pare dao u auto i uvijek cu i davati!! to sto nisam mislio glavom kad mi istice registracija je druga prica!!10 dana prije isteka ja pogledam saobracajnu i srce mi staje.. a u zadnjih mjesec dana sam potrosio para za 4 registracije.. nemam feninga u djepu i nek nemam sam sam sebi kriv ali bi te zamolio da mi se vise neubacujes u teme! zdravo,

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.