Član
Hmmm. Sezone 2012-2013 2013-2014 2014-2015 tri registracije 2015-2016 ce bit 4 kako je na meni auto... Ma supci.....
Ovdje ne spominju period 3 godine, nego samo za prvu registraciju, bez obzira na to jel neko imao prije auto...Najveća novina odnosi se na vozače koji prvi put registriraju automobile. Naime, oni će prilikom prve registracije plaćati puni iznos bez bilo kakvog bonusa. To znači da za automobile za koje vozači koji već duže vrijeme registriraju automobile te nisu skrivili nesreću plaćaju premiju u iznosu od 200 KM, početnici će platiti dvostruko više, odnosno 400 KM.
Bio sam kod njih, registrovao sam auta od roditelja kod njih jedno vrijemeEdo, ne znam gdje registruješ auto, ali meni je nedavno najpovoljnija ponuda bila u Triglavu...u istoj onoj zgradi gdje je Amici, samo na drugom ćošku, prema Zeničanki...
A sta ako sam imo udes ,a jos se ceka sudjene za to ko je krivAko nisi skrivio neki udes ideš 50% premije. Niže ne možeš.
A sta ako sam imo udes ,a jos se ceka sudjene za to ko je kriv
Čitam tekst i komentare i ne mogu shvatiti jesam li čitao isti tekst? Ja sam to ovako shvatio Tko prvi put registrira auto ne sebe nema bonusa (popusta od 50% na policu osiguranja) nego plaća 100% policu. Tu nije bitno jel auto kod vas mjesec dana ili 10 godina ako su prijašnja auta bila registrirana na Vaše ime.
Samo u slucaju da prvi put registeuue
Potpuno ispravno si shvatio.ja ne znam odakle im onaj period od 3 godine, ko je to izmislio.
Btw ima ono wiener osiguranje, il kako se vec pise. Jel to bilo prije jahorina osiguranje il nije ne znam, znam da kod nas rade isti ljudi, elem najjeftiniji su. Ako neko od vas ima racun na koji prima platu u raifaisen banci takodje moze imati popust besplatnog tehnickog
Samo u slucaju da prvi put registeuue
Btw ima ono wiener osiguranje, il kako se vec pise. Jel to bilo prije jahorina osiguranje il nije ne znam, znam da kod nas rade isti ljudi, elem najjeftiniji su. Ako neko od vas ima racun na koji prima platu u raifaisen banci takodje moze imati popust besplatnog tehnickog
Dovoljno je jednom da si imo reg auto ali u zadnje tri godine bar su meni trazili to kad sam htio na zenu da reg al ona nije imala registrovano vozilo i htjeli su 100%. Kazu ako je imala u zadnje 3 god bilo kakvu polisu ostvarice popust od 50% i ja onda regam na sebe jer nije imala prvu regu.Ni meni nije jasno odakle ovo 3 godine. Bitno je da si imao do sad auto regano na sebi, makar to bilo jednom.
jel se 100% placa samo jednom? meni rekose da opada po 10% svake godine?Dovoljno je jednom da si imo reg auto ali u zadnje tri godine bar su meni trazili to kad sam htio na zenu da reg al ona nije imala registrovano vozilo i htjeli su 100%. Kazu ako je imala u zadnje 3 god bilo kakvu polisu ostvarice popust od 50% i ja onda regam na sebe jer nije imala prvu regu.