Član
Zanima me da li je neko iz Federacije imao iskustva sa registrovanjem vozila u osiguravajućoj kući iz RS? Prošle godine sam čuo, a juče (pošto mi se bliži registracija) i provjerio u Drina osiguranju...i oni su mi rekli da mogu registrovati auto kod njih i da bi me umjesto dosadašnjih cca 600KM, koliko me je izlazila registracija za moj Stilo, registracija u toj kući izašla oko 70-80KM manje, što i nije baš mala razlika.
Znači, da ne bude zabune...ne prijavljujem se u RS, već samo tamo registrujem auto.
Zvao sam još nekoliko osiguravajućih kuća iz RS i oni uglavnom imaju svoje filijale u Federaciji i tamo bi me izašlo koliko i sada. I upozorili su me da mi možda Federalni MUP ne bi priznao tehnički pregled iz RS ili tako nešto....da dobro prvjerim prije nego što platim...
Znači, da ne bude zabune...ne prijavljujem se u RS, već samo tamo registrujem auto.
Zvao sam još nekoliko osiguravajućih kuća iz RS i oni uglavnom imaju svoje filijale u Federaciji i tamo bi me izašlo koliko i sada. I upozorili su me da mi možda Federalni MUP ne bi priznao tehnički pregled iz RS ili tako nešto....da dobro prvjerim prije nego što platim...