Ryu Član 27.03.2008 #1 ovo je prvi korak ka reformi policije u BiH nasi policajci bi i guzice dali za jedan ovakav nadam se da Iceman nece zamjeriti za ovo [attachment=5873]
ovo je prvi korak ka reformi policije u BiH nasi policajci bi i guzice dali za jedan ovakav nadam se da Iceman nece zamjeriti za ovo [attachment=5873]
Iceman Član 27.03.2008 #2 hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Iceman Član 27.03.2008 #3 E vala nemam rijeci svaka cast, umjetnik si samo takav A fazon sa natpisom PolICEMAN... Nema dalje
Pike_gti Član 27.03.2008 #6 hahahhaha kako extra rad majke mi ziva ludost... svaka cast ice is police
edo_16v Član 27.03.2008 #11 hehe dobar Dino je napisao(la): Ice je policajac na tajnom zadatku Samo šššššššššššššššššššššššššš :lol: Kliknite za proširenje... ma jasta, drot je to, samo se prikriva sa taxi firmom
hehe dobar Dino je napisao(la): Ice je policajac na tajnom zadatku Samo šššššššššššššššššššššššššš :lol: Kliknite za proširenje... ma jasta, drot je to, samo se prikriva sa taxi firmom
Iceman Član 27.03.2008 #13 Ja vise nisam Iceman sad sam PolICEMAN, pokazite malo postovanja prema zakonu hahahahahahahahahahahahahha
Ja vise nisam Iceman sad sam PolICEMAN, pokazite malo postovanja prema zakonu hahahahahahahahahahahahahha
Iceman Član 27.03.2008 #14 Jooj isprintat cu ovu sliku i ide u saobracajnu kad me "kolege" zaustave da ih furam da je ovo auto bilo policisko u Njemackoj!!!
Jooj isprintat cu ovu sliku i ide u saobracajnu kad me "kolege" zaustave da ih furam da je ovo auto bilo policisko u Njemackoj!!!
RCat Član 27.03.2008 #15 Iceman je napisao(la): Jooj isprintat cu ovu sliku i ide u saobracajnu kad me "kolege" zaustave da ih furam da je ovo auto bilo policisko u Njemackoj!!! Kliknite za proširenje... samo ofarbaj u zeleno *g*
Iceman je napisao(la): Jooj isprintat cu ovu sliku i ide u saobracajnu kad me "kolege" zaustave da ih furam da je ovo auto bilo policisko u Njemackoj!!! Kliknite za proširenje... samo ofarbaj u zeleno *g*