Davor_ Član 27.05.2008 #19 gaga je napisao(la): admir jahic je napisao(la): pozzz i dd jel to 21brzina Kliknite za proširenje... 24....:icon_twisted: :lol::lol::lol: Kliknite za proširenje... uuu napucan EXTRA bato pozz i sretno s masHinom
gaga je napisao(la): admir jahic je napisao(la): pozzz i dd jel to 21brzina Kliknite za proširenje... 24....:icon_twisted: :lol::lol::lol: Kliknite za proširenje... uuu napucan EXTRA bato pozz i sretno s masHinom
Trozic Član 15.07.2008 #24 poz i dd ja imam auto al više sam na biciklu samo ga ofarbaj u crno i stavi blatobrane biće beton a vidjećete uskoro i mog dvotočkaša
poz i dd ja imam auto al više sam na biciklu samo ga ofarbaj u crno i stavi blatobrane biće beton a vidjećete uskoro i mog dvotočkaša
erol_brcak Član 16.07.2008 #26 hehe,coja je dosao u januaru,ali se predstavoi u maju,nema potrebe za dobrodoslicama! hajd nek je sretno sa bajsom,ali radije cuvaj pare kad polozis da mozes sta na autu od starog/stare uraditi,hhehe,pozz
hehe,coja je dosao u januaru,ali se predstavoi u maju,nema potrebe za dobrodoslicama! hajd nek je sretno sa bajsom,ali radije cuvaj pare kad polozis da mozes sta na autu od starog/stare uraditi,hhehe,pozz