Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Hvala momci na komentarima...
Jos ima dva-tri mjeseca do ljetnih guma i felgi..do tad ce se skupljati i slagati....polako triza,nemam jos u planu to za motor...ako budem naumio stagod jace,prodat cu golfa i uzeti kavog 1.8T i roknut mu plin i polako...neisplati se ovom autu rediti transplantaciju srca jer skupi su motori a i velika je razlika u mijenjacu i dijelovima oko pogona izmedju mog motora i npr. 1.8T jer taj mi je opcija jer ima i snage i zvuka a uz to jos i najveci potencijal za povecanje snage...:123:
duurma je napisao(la):
ovo auto sada place za maskom bez znaka a ti nermine kako hoces
znam...uvjek oblacim crvene tange uz crni top..... :lol::lol::lol::lol:
naravno ici ce folija crna preko krova mozda i kakav "decal" negdje na vrata samo cekam malo da se skupi novca imao sam nekih izdataka,pa dok nalije opet...
2boss jeste vala verga moras odvrnuti 26 sarafa da skines farove,al ipak sam uspio...ima jos malo prepravki,nisam skroz ustimao far i karoseriju al i to ce biti kad stavim onu karambolku...zasad nek malo hoda zrikav...
Hvala na komplimentu
meni se cini da nisu isti ovi farovi jedan americki drugi od evropskog modela:lol::lol::lol::lol:sorry za spam,,,extra je sve leglo,,,golf ti je bolji od green devilovog:lol:
oooo vidi suljage ko veliki poceo s radovima,dobri farovi,dobro izgledaju,ja bi sad ovdje rokuno mat crnu masku bez znaka crni krov u kombinaciji sa onim tvojim felgama milina
cestitam
sve je extra nema se sta pricati,to da skidas pragove nemoj bas dobro stoje nadjes kakve branike bolje i to je COOL,jedno pitanje koliko si platio farove ove....
2passat 2003 imao sam neka prebijanja,al oko 250 me izaslo...
hvala momci na komentarima
neznam za to farbanje krova prije bi druze nexa da to folijom odradim...
a sto se tice Green devila...hmmm...imamo iste golfove samo razlicitih generacija...