Real minira fudbal

Real minira fudbal

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
emir_89 je napisao(la):
mirzaa3 je napisao(la):
@ emir_89

Sine ..Barsa prvo i prvo nema sponzora, osim nike koji im daje opremu..Oni sponzorisu Unicef..to prvo..a druga stvar je u tome.. sto oni ulazu u svoju skolu nogometa i prave sami igrace..dovode neafirmisane i mladje igrace i naprave ovakav tim , kakav sad imaju..tako da..djaba milioni...i milioni realu..nemaju nista osim novaca da bi uspjeli u fudbalu..barem ovih zadnjih godina...

kao prvo, nemoj nikad vise da si mi se obratio ko sto si sad sa tim "sine". ako si tako naviko sa svojom rajom sa mnom ne mozes. to da znas za ubuduce...

a sto se tice tog za sponzora, takva je politika kluba... necemo sad pricati o barcinim promasajima. kako su "napravili" jednog fabregasa, kako su prodali ronalda, pa covjek u interu postade igracina ko i fabregas u arsenalu. ma necu da se peglam, real ima pare, kupe igrace i zravo. slijedece sezone, opet osvajamo titulu i tu nema price...

Dream on ...;)))

Član
emir_89 je napisao(la):
_JokeR_ je napisao(la):
to je istina tvrdoglavi, a vidjecete da ce se ronaldo pokajati sto je otisao iz UNITEDA, kolko se beckam puta pokajao zbog odlaska iz teatra snova...

NIJEDNOM... vidi se da ne znas skoro nista o realu. cak je covjek i savjetovao ronalda da jos proslo ljeto dodje u real...
real volim jos otkad znam za fudbal (96-e). moze pricati ko sta hoce, samo je jedan kraljevski klub. istina da je ovo sa pojacanjima malo preseravanje, npr ja bi ovdje stao, kupio jos jednog dobrog odbrambenog i to je to. a citam na netu, perez hoce jos silvu, alonsa i arbelou. pa sta ce nam vise toliki veznjaci. izgleda da hoce da pojaca "real b" ekipu, da i oni udju u primeru hehehe :D

PS. malo da se nadovezem na onu gore racunicu kolko je real potrosio... plan za ovaj prijelazni rok je potrositi oko 350mil. "ojri" hehe :D i kazu mancester i barca najbogatiji klubovi... :D

imenjace jako si smijesan pogledaj informisi se koji je klub najbogatiji vec 4 godinu uzastopono znaci KLUB ne VLASNIK, to sto se vi razbacujete parama to je vasa stvar to prvo, drugo sam BECKAM je izjavio da se pokajao sto je otisao u REAL, REAL je klub koji ceka da koji igrac plane i onda ga kupe i sta, UNITED, BARCA, INTER, JUVE sami prave znaci PRAVE igrace, ja sad tvrdim da RONALDO nikad nece biti ko sto je bio u UNITEDU, a polako dohakat ce vama Barca opet.....

Član
_JokeR_ je napisao(la):
emir_89 je napisao(la):
_JokeR_ je napisao(la):
to je istina tvrdoglavi, a vidjecete da ce se ronaldo pokajati sto je otisao iz UNITEDA, kolko se beckam puta pokajao zbog odlaska iz teatra snova...

NIJEDNOM... vidi se da ne znas skoro nista o realu. cak je covjek i savjetovao ronalda da jos proslo ljeto dodje u real...
real volim jos otkad znam za fudbal (96-e). moze pricati ko sta hoce, samo je jedan kraljevski klub. istina da je ovo sa pojacanjima malo preseravanje, npr ja bi ovdje stao, kupio jos jednog dobrog odbrambenog i to je to. a citam na netu, perez hoce jos silvu, alonsa i arbelou. pa sta ce nam vise toliki veznjaci. izgleda da hoce da pojaca "real b" ekipu, da i oni udju u primeru hehehe :D

PS. malo da se nadovezem na onu gore racunicu kolko je real potrosio... plan za ovaj prijelazni rok je potrositi oko 350mil. "ojri" hehe :D i kazu mancester i barca najbogatiji klubovi... :D

imenjace jako si smijesan pogledaj informisi se koji je klub najbogatiji vec 4 godinu uzastopono znaci KLUB ne VLASNIK, to sto se vi razbacujete parama to je vasa stvar to prvo, drugo sam BECKAM je izjavio da se pokajao sto je otisao u REAL, REAL je klub koji ceka da koji igrac plane i onda ga kupe i sta, UNITED, BARCA, INTER, JUVE sami prave znaci PRAVE igrace, ja sad tvrdim da RONALDO nikad nece biti ko sto je bio u UNITEDU, a polako dohakat ce vama Barca opet.....

Potpis!;) Oni prave igrace da bi ih poslije prodali glupom realu! Svaka cast Raul-u, njemu skidam kapu! Jedini igrac kojeg cijenim u Realu!

Član
A dobro nek ljudi dovode koga hoce i koga mogu,
oni s ovim hoce da pokazu da su najveci klub na planeti.
Nije bitno hoce li biti rezultata iz svega ovoga.

Član
hajd mi samo imenjace moj reci, zasto je beckham savjetovao ronaldu proslo ljeto da predje u real, ako se on pokajao sto je otiso u real??

a da ne bude da ja supljiram, evo i clanka

Beckham savjetuje Ronalda da ide u Real

Superpopularni engleski nogometaš David Beckham savjetovao je Portugalcu Cristianu Ronaldu da učini ono što je i on sam napravio 2003. godine, da napusti Manchester United i potpiše za Real Madrid...

Saga o Ronaldovom transferu u Real provlači se po medijima već duže vrijeme i komentare na tu temu dao je čak i predsjednik Fife Sepp Blatter, apelirajući da se Portugalcu omogući da zaigra na Santiago Bernabeuu. Sličnog mišljenja je i Beckham.

- Da me netko pita mislim li da li Ronaldo treba otići u Real, moj odgovor bio bi da. Real Madrid san je svakog nogometaša. Svi najbolji igrači žele igrati na Santiago Bernabeuu u jednoj fazi svoje karijere. To je jedinstveno iskustvo - izjavio je Beckham.

- Neću se ja miješati u te stvari, nije to moj posao, ali u nogometu je sve moguće.

Nekadašnji kapetan engleske reprezentacije savjetovao je Ronaldu da u četiri oka porazgovara s trenerom Alexom Fergusonom.

- Nije mu teško reći da želiš otići, ali druga je stvar hoće li on pristati na to

Član
cini mi se da je prije 2 god, real je samo za tv prava do 2013-e god dobio 1,1 milijardu eura... :D:D

Član
maloprije bilo uzivo na cnn-u predstavljanje, evo nekih slicica. kvalitet je beze, ali jbg ne moze bolje sa tv karte :D sve u svemu mislim da je ovo najpopracenije predstavljanje igraca...

364_lv02.jpg

899_lv04.jpg

597_lv06.jpg

680_lv09.jpg

200_lv10.jpg

351_lv12.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.