mali_cviko Član 15.11.2010 #16 Sahman_Turbe je napisao(la): mali_cviko je napisao(la): nema na čemu druže... hvala za plus Kliknite za proširenje... i da te pitam da nemas firmu za proizvodnju guma Kliknite za proširenje... hahaha, ma nemam...al eto, skonto vremenom koja je koja, i malo čačko po netu... da bogdom imam hehehe, dje bi mi bio kraj
Sahman_Turbe je napisao(la): mali_cviko je napisao(la): nema na čemu druže... hvala za plus Kliknite za proširenje... i da te pitam da nemas firmu za proizvodnju guma Kliknite za proširenje... hahaha, ma nemam...al eto, skonto vremenom koja je koja, i malo čačko po netu... da bogdom imam hehehe, dje bi mi bio kraj
Limpi Član 15.11.2010 #17 a ne mora ms biti zimska ako nema pahuljicu/planinu, moze biti ili zimska ili "all season".... sa pahuljicom je tek prava zimska
a ne mora ms biti zimska ako nema pahuljicu/planinu, moze biti ili zimska ili "all season".... sa pahuljicom je tek prava zimska
jaba78 Član 15.11.2010 #18 GOLF TZ je napisao(la): najgore kad kazu M+S da znaci univerzalna(drug mi kaze-mountain and sun) a ono (mood + snow)... kod mene na zmiskim gumama ima pahuljica ona za snijeg a na ljetnim pojma nemam... Kliknite za proširenje... Bas sam to htio cuti.
GOLF TZ je napisao(la): najgore kad kazu M+S da znaci univerzalna(drug mi kaze-mountain and sun) a ono (mood + snow)... kod mene na zmiskim gumama ima pahuljica ona za snijeg a na ljetnim pojma nemam... Kliknite za proširenje... Bas sam to htio cuti.
mahe007 Član 15.11.2010 #19 http://www.4gume.com/o-gumama/ms-gume/ ev i ovde je objasnjeno o tim M+S gumama