tibor987 Član 10.01.2009 #16 ¨@ adma: umalo me srce ne presjece, jesi normalan ? :icon_eek: ¨@ dohc24v: sretan rockas i sve najbolje zelim ti u svemu
¨@ adma: umalo me srce ne presjece, jesi normalan ? :icon_eek: ¨@ dohc24v: sretan rockas i sve najbolje zelim ti u svemu
E edoze Član 10.01.2009 #19 :lol::lol::lol: manijak,sto nas trzas:lol: dohc24v,i od mene cestitke,pozivio ti nama jos dugo,i jos mnogo auta provozao
:lol::lol::lol: manijak,sto nas trzas:lol: dohc24v,i od mene cestitke,pozivio ti nama jos dugo,i jos mnogo auta provozao
IGY Član 10.01.2009 #20 Adma kako si lud Ante sretan rodzendan puno srece zdravlja, para, para, zena, alkohola, para, zena alkohola, zena, zena:lol:
Adma kako si lud Ante sretan rodzendan puno srece zdravlja, para, para, zena, alkohola, para, zena alkohola, zena, zena:lol:
elmir Član 10.01.2009 #24 bilosto je napisao(la): sretan rodjendaaaaaaaaaaaaaaaaaan Kliknite za proširenje...
nodiash Član 10.01.2009 #28 a kontam nazego se dohako kecu generalno...ccc...adma ludjace.... Sretan rodjendan slavljeniku i sve najbolje
a kontam nazego se dohako kecu generalno...ccc...adma ludjace.... Sretan rodjendan slavljeniku i sve najbolje